Audi privatleasing

Audi Q2 privatleasing fra 3.495 kr./md., inkl. bl.a. Adaptiv hastighedsassistent, LED-forlygter,
Parkeringshjælp plus m. bakkamera og meget mere.

Førstegangsydelse: 10.000 kr.

Beregn priser

Er privatleasing noget for dig?

Med Audi privatleasing får du samlet alle udgifter, der er forbundet med serviceomkostninger, finansiering og afskrivninger i en samlet månedlig ydelse. Med Audi privatleasing slipper du således for bekymringer der er forbundet med uforudsete udgifter og kan i stedet fokusere på at nyde køreoplevelsen.

Audi privatleasing giver dig foruden den økonomiske sikkerhed også mulighed for at sammensætte leasingaftalen så den passer til netop dit behov. Det gælder både hvad angår det årlige kørselsbehov men også muligheden for tilvalg af ekstraudstyr som tilbydes under attraktive vilkår.

Audi privatleasing

Fabriksny bil hvert 3. år

Vores privatleasingaftaler løber som udgangspunkt over 36 måneder, og det er derfor muligt at skifte til en fabriksny bil minimum hver 3. år.

Ingen værkstedsregninger

Med en privatleasingaftale slipper du for uforudsete udgifter i forbindelse med service og en lang række andre værkstedbesøg, som er dækket af din leasingaftale.

Uvildigt tjek ved tilbagelevering

Ved tilbagelevering gennemgås din bil af FDM, eller en anden uvildig tredjepart, efter en standardiseret metode. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen.

Fleksibel opsigelse

Du har mulighed for at opsige din privatleasingaftale efter 11 måneder. Du har en måneds opsigelse og kan derfor vælge en ny bil efter bare 12 måneder.

Læs mere

Du bestiller din bil

På baggrund af dine beregninger og ønsker bestiller vi din leasingbil og du underskriver leasingkontrakten.

Dag 1

Du får nøglerne

Du får nøglerne til din fabriksnye Audi og din Audi forhandler giver dig en grundig gennemgang af bilen ved udlevering.

På baggrund af den globale mangel på semiconducters (microchips) og de globale forsyningsproblemer er leveringstiderne på nogle af vores modeller i øjeblikket længere end normalt. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information om leveringstiden på din ønskede Audi.

Servicetjek og olieskift

Når din bil skal til service, bestiller du tid hos din Audi forhandler. Serviceomkostningerne er dækket igennem din leasingaftale. Erstatningsbil ved ordinært service er inkluderet i vores privatleasingaftaler.

Service: 24 måneder efter udlevering eller ved 30.000 km., Olieskift: Op til 30.000 km. eller op til 24 måneder.

Påmindelse om tilbagelevering

Vi sender dig en påmindelse om, at du skal bestille en tilbageleverings gennemgang og evt. bestille en ny leasingbil, hvis du ønsker det.

3 måneder før leasingaftalens udløb

Tilbagelevering

Ved tilbagelevering gennemgås bilen af FDM eller en anden uvildig tredjepart. Du er nu klar til at få udleveret din næste bil.

36 måneder