Audi A3


Audi A3 Limited Plus - Privatleasesing fra 3.595 kr.

Inkluderet ekstraudstyr:
Automatgear
S line eksteriørpakke
LED lygter
18" alufælge

Beregn priser

Aktuelle kampagner

Sportback Limited Plus

Med Audi A3 Sportback Limited Plus får du en Audi med masser af udstyr til en attraktiv pris. Audi A3 Sportback Limited Plus indeholder bl.a. eksklusivt udstyr som S line eksteriørpakke, LED forlygter med dynamisk blinklys bag, 18"alufælge, multifunktionslæderrat m/ varme, adaptiv fartpilot, midterarmlæn, parkeringshjælp bag, Audi Smartphone interface og meget mere.

Beregn priser >>

Limousine Limited Plus

Audi A3 Limousine er med sine slanke, coupéagtige linjer er lige så praktisk, som den er smuk og nu kan du få denne adrætte model med ekstra meget udstyr til en ekstra god pris. Denne kampagnemodel indeholder det samme attraktive udstyr som du kender ved Sportback-versionen og byder bl.a. på S line eksteriørpakke, 18" alufælge, LED forlygter, adaptiv fartpilot og meget mere.

Beregn priser >>

Cabriolet Limited Plus

Audi A3 Cabriolet er en unik bil, der med sine elegante linjer og elektroniske stofkaleche, på få sekunder forvandler kabinen til en "udestue". Med denne kampagnemodel får du alt dette og meget mere. Modellen indeholder alt udstyret fra Limited Plus-modellerne, som du kender det fra Sportback og Limousine, men du får bl.a. også luftdysser under nakkestøtterne inklusiv i prisen.

Beregn priser >>

Audi virtual cockpit

I Audi A3 kan du som ekstraudstyr vælge det avancerede Audi virtual cockpit, som du kan tilpasse efter behov. Med den 100% digitale instrumentering sker det hele lige foran dig, så du altid har det store overblik på den knivskarpe 12,3” store farveskærm.

Du kan vælge mellem to visninger, hvor den klassiske har speedometer og omdrejningstæller i front, mens navigation har din opkaldsliste eller din playliste kører i baggrunden. Med et enkelt tryk skifter det hele rundt, så infotainmentdelen kommer i front.

Beregn priser