Enhver Audi fortjener
den bedste service

Det gør en forskel at få et service hos en autoriseret Audi servicepartner. Ikke kun fordi det måske er billigere, end du tror. Men ingen kender din Audi så godt som vi. Vi ved, hvornår software og teknik skal opdateres, så din Audi kører optimalt uanset alder og historik. Book tid til næste service eller bestil en Audi serviceaftale, hvis du ikke allerede har en.

Autoriseret Audi service

Alt du behøver at vide

Din garanti for kvalitetsservice

Kundeservice er mange ting. God kundeservice er alt. Med et autoriseret Audi service har du garanti for kvalitet i hver eneste servicefase. Fra den indledende dialogmodtagelse og hele vejen igennem vores gennemtestede 40 punkts serviceprogram er vores fokus din bil og dens servicebehov.

Specialist og originalitets garanti

Din Audi er ikke bare en bil - det er en Audi, som skal bevare sin værdi fra yderst til inderst, teknisk og mekanisk. Derfor udskifter vi alle reservedele med 100% originale dele. Og på alle autoriserede Audi værksteder følger vores specialuddannede værkstedspersonale samme gennemtestede procedurer og bruger kun moderne, specialudviklet værktøj.

Mobilitetsservice uden
omkostninger

Vi rykker ud 24 timer i døgnet overalt i Europa og hjælper hvis du og din Audi er i problemer. Kan vi ikke reparere din Audi på stedet, bugserer vi den til nærmeste Audi Servicepartner for at få din bil køreklar indenfor 24 timer – kan det ikke lade sig gøre, får du en lånebil, kvit og frit, i op til fem dage.

Audi service priseksempler

Se eksempler på, hvad du betaler for et autoriseret service til din Audi. Husk, Audi Mobilitetsservice og software opdatering er inkluderet i prisen.


Hvis du ikke kan finde din model eller årgang på listen, så kontakt din servicepartner og få oplyst prisen.

Pris for service* kr.

* Prisen er inkl. servicearbejde samt tilhørende reservedele i henhold til bilens servicehæfte og km stand. Prisen er ekskl. bremsevæske, gearolie, ekstraarbejde, reparationer samt øvrige reservedele. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Book service


Book autoriseret service nu

Giv din Audi et bedre og længere liv med autoriseret service

Din Audi fortjener den bedste service

Det er efterhånden mange år siden, at man med en smule snilde og noget almindeligt håndværktøj kunne reparere eller servicere sin bil selv. Moderne biler – og ikke mindst en Audi – er avanceret teknologi, som kræver både specialviden og specialværktøj. Autoriserede Audi værksteder besidder den nødvendige knowhow og teknologi for at udføre et autoriseret service af din Audi. Det avancerede specialværktøj tæller blandt andet målere, som er forbundet direkte med fabrikken i Tyskland, og som kan stille en helt præcis diagnose af din bils tilstand. Hvis den diagnose fortæller, at der er ting, som skal udbedres på din Audi, så har vores mekanikere også den fornødne uddannelse til at udføre opgaven efter fabrikkens forskrifter.

Med autoriseret service får du udelukkende originale reservedele

En møtrik er ikke bare en møtrik. Med autoriseret service på et Audi værksted, er du sikret originale Audi reservedele – uanset hvor lille en del, der skal udskiftes. Originale Audi reservedele lever nøjagtigt op til de samme krav, som vi stiller til alle de dele, som din Audi er bygget af fra fabrikken. De er alle gennemtestet til præcis den brug, de er tiltænkt til. Det forlænger din bils levetid.

Undgå uforudsete udgifter med en Audi serviceaftale

Der findes næppe noget mere irriterende, end en blinkende advarselslampe, eller en bil der af den ene eller anden grund strejker, når man står og skal afsted på en længere tur – måske endda en ferie med familien. Har du en Audi serviceaftale, får du serviceret din bil både tidsmæssigt og teknisk efter fabrikkens forskrifter og du mindsker dermed risikoen for uforudsete problemer og udgifter. En Audi serviceaftale dækker dog også udgifter til reparationer, som med tiden vil opstå i forbindelse med almindelig slitage på eksempelvis bilens bremser, pærer, viskerblade, kobling, drivaksler, udstødning osv. Du betaler et fast månedligt beløb, og på den måde sikre vi, at din Audi altid er i topform. Aftalen er du selv med til at udforme sammen med dit lokale, autoriserede Audi værksted. Alternativt kan du benytte bestillingsformularen her på siden, hvor alle tillægsydelser også fremgår.

Vælg en autoriseret Audi servicepartner til din Audi – for en sikkerheds skyld!

Én ting er, at din Audi ser pæn og velholdt ud. Noget andet er, om sikkerheden er i orden – både for passagerers og andre medtrafikanters skyld. En Audi leveres selvfølgelig med sikkerheden i top, hvilket blandt andet skyldes, den store mængde af elektronik og avancerede sikkerhedssystemer, som vores biler i dag består af. De skal, ligesom bilens mekaniske dele, tjekkes jævnligt, for at sikre en optimal drift. For optimal sikkerhed, anbefaler vi derfor, at du får dette gjort på et autoriseret Audi værksted.

Nu vil snart modtag en bekræfelse på email.