Audi driving experience

- et kick af dimensioner

En ultimativ oplevelse for adrenalin og køreevner

Mærk begejstringen på egen krop! Audis professionelle køretekniske kurser byder på både spænding og læring på enten Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Bag rattet i nogle af Audis topmodeller får du lov til at udfordre dig selv og bilen, for under kontrollerede forhold, at lære, hvordan du bruger kraft og dynamiske køreegenskaber til at klare dig ud af farlige situationer i trafikken. Som noget nyt introducerede vi i år 2019 kursus på niveau III, som er et kursus for raceraspiranterne, hvor deltagerne som noget helt nyt kunne prøve kræfter med en RS 3 LMS med hele 360 hk.

I 2019 kom deltagerne til at prøve kræfter med den hæsblæsende Audi R8 V10 med hele 570 hk og den potente Audi TT RS Coupé med 400 hk.

Det er bag rattet, det foregår

Det er i bilen, du kommer til at bruge det meste af de fire eller otte timer et kursus varer. I kører to i hver bil, så I skiftes til at observere og sidde bag rattet. De i alt 10 biler bliver delt op i to hold, så du hele tiden er i gang, og ventetiden bliver minimal. Det giver dig det optimale udbytte af de forskellige øvelser.

Lær de vigtige teknikker

Formålet med Audi driving experience er, at du lærer bilens og dine egne grænser at kende. Under trygge forhold bliver du guidet og undervist, så du lærer de vigtige køreteknikker. Samtidig kan vi godt garantere, at du får brug for det helt store smil, for der venter en køreoplevelse udover det sædvanlige

Instruktørerne

Audi driving experience bliver styret af instruktørerne Susanne Kottulinsky og Jerry Åhlin, der begge er en del af Audis internationale instruktørteam. De har en lang karriere som rallykørere bag sig, og det er bl.a. her, de har fået deres mange erfaringer med, hvordan en bil reagerer under ekstreme forhold.

 

Niveau I

På niveau I skal du lære bilens grænser at kende, så du ved, hvordan den reagerer i forskellige situationer. Du kommer også til at lære dine egne grænser bedre at kende, og gennem realistiske øvelser – som du kommer til at køre af flere omgange – får du indarbejdet vigtige rutiner, så du ved, hvordan du skal reagere, hvis uheldet er ude.



Hold mig opdateret

Niveau II

For at deltage på andet niveau skal du tidligere have taget niveau I. På dette kursus kommer du til at køre hurtigere, og øvelserne bliver gradvist sværere. Du vil opleve, hvor stor betydning farten har for din reaktionsevne, og her gælder det i endnu højere grad om at få indarbejdet reflekser og handlinger, så de sidder på rygraden.

Hold mig opdateret

Kun for unge (18-22 år)

De yngste bilister mangler den erfaring og de rutiner, som en erfaren billist har oparbejdet gennem mange år i trafikken. Den kan de unge få en snert af på dette kursus, hvor man over fire timer prøver kræfter med bilen og finder ud af hvor hårdt man kan presse den gennem en lang række øvelser. Det gør en langt bedre ballast i trafikken for de yngre bilister – samtidig med at de får en køreoplevelse for livet!

Hold mig opdateret

Niveau III

Som noget helt nyt introducerede vi i år 2019 et koncept til racer-aspiranterne – nemlig niveau III. Her fik deltagerne mulighed for at prøve kræfter med den brutale Audi RS 3 LMS. Bilen er den første og eneste i Danmark og har hele 360 hk. Niveau III var præget af masser af underholdning på banen, men der var ligeledes stor fokus på forbedring og optimering af dine køreegenskaber. Oplevelsen drog mange paralleller til livet som racerkører, og dagen tog udgangspunkt i en Grand Prix weekend: træning, kvalifikation og race.

Sådan var det i 2019

I 2019 havde deltagerne fornøjelsen af at prøve kræfter med Audi R8 V10 570 hk og Audi TT RS Coupé 400 hk.

Audi driving experience unge kursus

Som noget helt specielt, tilbyder vi også kurser til de nyest ankomne chauffører i trafikken. Kurserne er en unik mulighed for at blive rustet ekstra godt til de nye oplevelser bag et rat, ved bl.a. at opleve undvigelser ved høj fart og meget mere. 

Se et kort sammendrag af hvordan det gik til ved årets ungekursus, og hør et par af deltagernes reaktioner. 

Audi R8 Coupé V10

Audi R8 Coupé V10 er udstyret med en 5,2 liters FSI-motor, der yder svimlende 570 hk. Det sender den fra 0 til 100 på kun 3,3 sekunder. Det er muligt med det permanente firehjulstræk quattro®, der fordeler kræfterne intelligent fra motoren mellem hjulene, så du altid har det mest optimale træk. Det bliver du glad for, når du presser bilen. Accelerationen bliver styret af en 7-trins S tronic automatgearkasse med dobbeltkobling. Det giver dig lynhurtige skift uden mærkbar afbrydelse af trækkraften.

Læs mere om Audi R8 Coupé

Audi TT RS Coupé

Under motorhjelmen på Audi TT RS Coupé ligger der 400 hestekræfter, der er klar til at rykke dig fra 0 til 100 på kun 3,7 sekunder. Her får du også glæde af firehjulstrækket quattro®, der fordeler trækkraften optimalt mellem hjulene og nærmest suger bilen fast, så du kan komme hurtigt rundt i svingene. Benzinmotorens sande styrke viser sig i motorens enorme drejningsmoment på 480 Nm.

Læs mere om Audi TT RS Coupé

Om Audi driving experience

I 2019 var det 22. gang at Audi Danmark inviterede til driving experience. Konceptet har dog flere år på bagen; Audi driving experience blev første gang afholdt samme år som quattro-firehjulstrækket blev præsenteret, nemlig i 1981. I dag gennemføres de køretekniske kurser over det meste af verden – visionen om at være den førende udbyder af køretekniske kurser har længe været en realitet.

Audi driving experience findes i mange forskellige former. Lige fra de køretekniske kurser der findes i Danmark, over sne- og iskørsel i Saalbach, Østrig, over ture gennem Alperne i den mest ekstreme cabriolet af dem alle, R8 Spyder.

Lidt uden for Ingolstadt i Tyskland har du mulighed for at træne dine kørefærdigheder yderligere; her finder du Audi driving experience center, der tilbyder en lang række kurser, med forskellige fokusområder – fra handling kursus på den 2,2 kilometer lange bane, over dynamisk kørsel på den 30.000 kvadratmeter store glatbane til offroad kørsel i Q-modeller.

Læs mere om de udenlandske Audi driving experience kurser (på engelsk)

Årets bedste firmaarrangement

Vil du give dine ansatte eller samarbejdspartnere en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er Audi driving experience det oplagte valg.

Ud over at alle med garanti kommer ud på den anden side som bedre billister, er kurserne også en fantastisk mulighed for at skabe gode relationer mellem ansatte, samarbejdspartnere eller til kunder.

Skriv eller ring til os og hør mere om mulighederne for at score titlen for årets firmaarrangement i 2019.

E-mail: drive@audi.dk

Telefon: 43288381