Audi driving experience

- et kick af dimensioner

En ultimativ oplevelse for adrenalin og køreevner

Audis professionelle køretekniske kurser byder på både spænding og læring på enten Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Bag rattet i en af Audis topmodeller får du lov til at udfordre dig selv og bilen, for det er her, under kontrollerede forhold, at du skal lære, hvordan du bruger kraft og dynamiske køreegenskaber til at klare dig ud af farlige situationer i trafikken.

I 2018 kom deltagerne bag rattet i Audi S5 Sportback 3.0 TFSI quattro med 354 hk og Audi RS 3 Sportback 2.5 TFSI quattro med 400 hk.

Det er bag rattet, det foregår

Det er i bilen, du kommer til at bruge det meste af de fire eller otte timer et kursus varer. I kører to i hver bil, så I skiftes til at observere og sidde bag rattet. De i alt 10 biler bliver delt op i to hold, så du hele tiden er i gang, og ventetiden bliver minimal. Det giver dig det optimale udbytte af de forskellige øvelser.

Lær de vigtige teknikker

Formålet med Audi driving experience er, at du lærer bilens og dine egne grænser at kende. Under trygge forhold bliver du guidet og undervist, så du lærer de vigtige køreteknikker. Samtidig kan vi godt garantere, at du får brug for det helt store smil, for der venter en køreoplevelse udover det sædvanlige

Instruktørerne

Audi driving experience bliver styret af instruktørerne Susanne Kottulinsky og Jerry Åhlin, der begge er en del af Audis internationale instruktørteam. De har en lang karriere som rallykørere bag sig, og det er bl.a. her, de har fået deres mange erfaringer med, hvordan en bil reagerer under ekstreme forhold.

 

Niveau I

På niveau I skal du lære bilens grænser at kende, så du ved, hvordan den reagerer i forskellige situationer. Du kommer også til at lære dine egne grænser bedre at kende, og gennem realistiske øvelser – som du kommer til at køre af flere omgange – får du indarbejdet vigtige rutiner, så du ved, hvordan du skal reagere, hvis uheldet er ude.Hold mig opdateret

Niveau II

For at deltage på andet niveau skal du tidligere have taget niveau I. På dette kursus kommer du til at køre hurtigere, og øvelserne bliver gradvist sværere. Du vil opleve, hvor stor betydning farten har for din reaktionsevne, og her gælder det i endnu højere grad om at få indarbejdet reflekser og handlinger, så de sidder på rygraden.

Hold mig opdateret

Kun for unge (18-22 år)

De yngste bilister mangler den erfaring og de rutiner, som en erfaren billist har oparbejdet gennem mange år i trafikken. Den kan de unge få en snert af på dette kursus, hvor man over fire timer prøver kræfter med bilen og finder ud af hvor hårdt man kan presse den gennem en lang række øvelser. Det gør en langt bedre ballast i trafikken for de yngre bilister – samtidig med at de får en køreoplevelse for livet!

Hold mig opdateret

Sådan var det i 2018

I 2018 havde deltagerne fornøjelsen af at prøve kræfter med Audi RS 3 Sportback 2.0 TFSI quattro 400 hk S tronic og Audi S5 Sportback 3.0 TFSI quattro S tronic med hele 354 hk.

Som afslutning på kurset fik deltagerne et hotlap i den hidsige Audi R8 V10 plus med 610 hk.
Audi driving experience unge kursus

Som noget helt specielt, tilbyder vi også kurser til de nyest ankomne chauffører i trafikken. Kurserne er en unik mulighed for at blive rustet ekstra godt til de nye oplevelser bag et rat, ved bl.a. at opleve undvigelser ved høj fart og meget mere. 

Se et kort sammendrag af hvordan det gik til ved sidste års unge kursus, og hør et par af deltagernes reaktioner. 

Audi S5 Sportback

Audi S5 Sportback er udstyret med en 3,0 liters TFSI-motor, der yder svimlende 354 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm. Det sender den fra 0 til 100 på kun 4,7 sekunder. Det er muligt med det permanente firehjulstræk quattro®, der fordeler kræfterne intelligent fra motoren mellem hjulene, så du altid har det mest optimale træk. Det bliver du glad for, når du presser bilen. Accelerationen bliver styret af en 8-trins tiptronic automatgearkasse med dobbeltkobling. Det giver dig lynhurtige skift uden mærkbar afbrydelse af trækkraften.

Læs mere om Audi S5 Sportback

Audi RS 3 Sportback

Under motorhjelmen på  Audi RS 3 Sportback ligger der 400 hestekræfter, der er klar til at rykke dig fra 0 til 100 på kun 4,1 sekunder. Her får du også glæde af firehjulstrækket quattro®, der fordeler trækkraften optimalt mellem hjulene og nærmest suger bilen fast, så du kan komme hurtigt rundt i svingene. Benzinmotorens sande styrke viser sig i motorens enorme drejningsmoment på 480 Nm, der er tilgængeligt helt nede fra 1700-5850 omdrejninger.

Læs mere om Audi RS 3 Sportback 

Om Audi driving experience

I 2018 var det 21. gang at Audi Danmark inviterede til driving experience. Konceptet har dog flere år på bagen; Audi driving experience blev første gang afholdt samme år som quattro-firehjulstrækket blev præsenteret, nemlig i 1981. I dag gennemføres de køretekniske kurser over det meste af verden – visionen om at være den førende udbyder af køretekniske kurser har længe været en realitet.

Audi driving experience findes i mange forskellige former. Lige fra de køretekniske kurser der findes i Danmark, over sne- og iskørsel i Saalbach, Østrig, over ture gennem Alperne i den mest ekstreme cabriolet af dem alle, R8 Spyder.

Lidt uden for Ingolstadt i Tyskland har du mulighed for at træne dine kørefærdigheder yderligere; her finder du Audi driving experience center, der tilbyder en lang række kurser, med forskellige fokusområder – fra handling kursus på den 2,2 kilometer lange bane, over dynamisk kørsel på den 30.000 kvadratmeter store glatbane til offroad kørsel i Q-modeller.

Læs mere om de udenlandske Audi driving experience kurser (på engelsk)

Årets bedste firmaarrangement

Vil du give dine ansatte eller samarbejdspartnere en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er Audi driving experience 2019 det oplagte valg.

Ud over at alle med garanti kommer ud på den anden side som bedre billister, er kurserne også en fantastisk mulighed for at skabe gode relationer mellem ansatte, samarbejdspartnere eller til kunder.

Skriv eller ring til os og hør mere om mulighederne for at score titlen for årets firmaarrangement i 2019.

E-mail: drive@audi.dk

Telefon: 43288381

Audi winter experience

I samarbejde med rejseselskabet Højmark har vi tidligere haft stor succes med vores Audi winter experience. Kort fortalt er det en tur med alt hvad man kan forvente af en ægte skitur, krydret med Audi-kørsel. Her får du prøvet kræfter med kørsel under vanskelige forhold på sne og is, og en forståelse for betydningen af quattro. Anført af kyndige og engelsktalende Audi-instruktører, vil du på egen krop opleve de helt exceptionelle køreegenskaber i en Audi – en oplevelse, der desuden effektivt vil forbedre dine køreevner.

Vi forventer at konceptet vender tilbage i 2020, men indtil da, kan du drømme om en spændende skitur på Højmark hjemmeside, hvor du kan læse hvad turen i 2017 indeholdt.

Læs mere her.