Om Audi Approved flexleasing

Audi Approved :flexleasing er et tilbud til de kunder, der ønsker at lease en brugt Audi. Leasingkonceptet henvender sig til de mere end 2.000 kunder, der årligt importerer en brugt Audi fra udlandet. Audi har ikke tidligere haft et leasingkoncept til de kunder, men med Audi Approved :flexleasing er der nu et utrolig stærkt tilbud til dette kundesegment. Konceptet tager udgangspunkt i at der skal være tryghed for kunden og gennemskuelige vilkår.

Der er efterhånden en del muligheder, når det kommer til måden, hvorpå man kan erhverve sig en Audi. Audi Approved :flexleasing adskiller sig fra operationel erhvervs- og privatleasing ved, at man ved Audi Approved :flexleasing selv skal anvise en køber efter kontraktudløb. Det skal man ikke ved operationel erhvervs- og privatleasing. Der afleverer man bilen tilbage efter kontraktudløb. Audi Approved :flexleasing baserer sig på flexleasing-principperne og henvender sig typisk til kunder, der ønsker en helt særlig bil med en del flere hestekræfter og mere udstyr end gennemsnittet.

Beskatningsmæssige fordele og koncept

Som kunde på erhvervsleasing har man samme beskatningsgrundlag på bilen i de første 36 måneder efter bilen er registreret første gang. Derfor kan der for nogle erhvervskunder være en økonomisk fordel i at gå efter en Audi Approved :flexleasing bil, der er brugt, og som derfor vil have et beskatningsgrundlag, der fastsættes efter bilens markedsværdi. Det betyder helt naturligt en lavere beskatning end på nye biler, og Audi justerer løbende beskatningsgrundlaget ned i takt med bilens alder, kilometer og vurderet salgspris i markedet.

Audi Approved :flexleasing er et professionelt koncept, der tager afsæt i Audis enorme viden om egne produkter, og som derfor også giver kunderne den tryghed og gennemskuelighed, der skal til, når man indgår en aftale. Der leveres kun Audi Approved :plus biler på aftalerne, hvilket sikrer kunderne en 100% gennemchecket bil med garanti og serviceaftale. Så produktet skal der ikke kunne sættes fingre på.

Med udgangspunkt i flexleasing-principperne er en afgørende faktor overfor kunden, at Audi som rådgiver sætter en realistisk restværdi på bilen ved kontraktudløb – eftersom kunden står med salgsansvaret, når perioden udløber. Restværdien er i grundform bilens estimerede markedsværdi ved kontraktens udløb. Her er Audi konservative og realistiske med henblik på at sætte en korrekt restværdi. Med Audi Approved :flexleasing er det synligt, hvad man køber, hvad der afskrives på bilen, og hvad der er af omkostninger.

Hvis ikke den ønskede drømmebil er på lager, så kan Audi Danmark som regel finde den i samarbejde med Audi AG, der har en enorm database af nyere brugte, højt udstyrede og kraftigt motoriserede Audier i alle klasser.