/link/2487ace43bf74fbda3f04ae397224f04.aspx?id=14712

Et service omfatter

Dialogmodtagelse

Dialogmodtagelse er standard, når du afleverer din Audi til service. En servicetekniker gennemgår din bil sammen med dig, så du ved, om din Audi skal have lavet andet end service. Og før du går, får du selvfølgelig en fast pris på det arbejde, der evt. skal laves. Det er din garanti for, at der ikke kommer uforudsete ekstraomkostninger.


Mobilitetsservice

Når du får serviceret din Audi hos en af vores autoriserede servicepartnere, så følger Audi Mobilitetsservice med uden omkostninger. Det gælder i hele Europa, og vi rykker ud 24 timer i døgnet, hvis du kommer ud for problemer. Hvis din Audi ikke kan repareres på stedet, bugseres den til nærmeste Audi  Servicepartner, der gør din bil køreklar indenfor 24 timer. Hvis det ikke kan lade sig gøre, får du en lånebil, kvit og frit, i op til fem dage.


Opdatering af din Audis software

I dag er en Audi fyldt med avanceret elektronik og mekanik, der kræver langt mere end en klat olie og en skruenøgle. Derfor har vi speciallavet værktøj, særligt uddannede teknikere og avancerede diagnosetestere udviklet kun til din Audi. Når du får serviceret din Audi hos en autoriseret Audi Servicepartner, får du altså samtidig en garanti for, at din bil er gennemtjekket, og hvis en opdatering er nødvendig, får du det nyeste software fra Audi AG (ekskl. navigation).


Audis internationale serviceprogram

Når du kører din Audi til service hos en autoriseret Audi Servicepartner, kan du være sikker på, at vi går den igennem efter Audis internationale gennemtestede serviceprogram. Vi gennemgår over 40 punkter, så vi ved, at din Audi er 100 % i orden, når du henter den.


Garanti for originale dele

Hos en autoriseret Audi Servicepartner bruger vi kun originale Audi reservedele, fordi det kun er dem, der opfylder vores krav til kvalitet og holdbarhed. Med originale dele forbliver din Audi en Audi, og det har stor betydning, når du en dag skal sælge den. Med originale Audi dele følger naturligvis også en garanti på op til 2 år.


Specialuddannede Audi teknikere

Din Audi er ikke bare en bil - det er en Audi. Den er specielt udviklet både ude, inde, teknisk og mekanisk, så der er en rigtig god grund til, at vi har vores egne servicepartnere. Vi har også specialuddannede teknikere, der ikke tænker på andet end Audi, og hvordan de kan optimere din Audi bedst muligt. De har mange uddannelsestimer bag sig og efteruddannes hele tiden efter Audis internationale uddannelsesprogram. Derfor kan vi også sige, at ingen kender din Audi så godt som vi.