Audi TT firmabil

Forretning og fartglæde - beskatningspris fra 400.585,-*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Businesspakke Plus er et must-have til din TT.

Pakken indeholder MMI Navigation plus - et navigationssystem med masser af lækre features som Google Earth-visning og MMI Touch, der giver dig mulighed for at indtaste adresser og telefonnumre direkte på Touch-Pad’en, som er elegant integreret i MMI-systemets rotorknap. Derudover får du automatisk nedblændeligt bakspejl i et elegant rammeløst design, midterarmlæn foran, fartpilot, multifunktionslæderrat og varme i forsæderne.

Pris: 26.028 kr.
Værdi: 81.784 kr.

Parkeringshjælp bag

Med tilvalget af parkeringshjælp bag får den den ultimative assistance ved baglæns parkering. Bilen afgiver her akustiske signaler for, hvor langt bilen befinder sig fra objekter bag bilen. Udstyret sikrer dig bekymringsfri og legende let parkering, på selv de vanskeligste parkeringspladser.

 


Pris: 9.763 kr.

Audi drive select

Med indstillingerne auto, comfort, dynamic og efficiency ændrer bilen motorkarakteristik, servostyring og gearkasseskiftemønster alt efter køresituation og afhængig af dine individuelle præferencer. Ved tilvalg af MMI Navigation plus fåes ekstraindstillingen individuel, som kan kombinere karakteristikkerne fra de forskellige indstillinger.


Pris: 4.348 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Tid til…

At skille sig ud? Cruise rundt? Bare nyde lyden? Audi TT er en rendyrket sportsvogn, men uden at gå på kompromis med komforten og de lækre detaljer i cockpittet. Det er en rigtig ”drivers car”, så du har alt, hvad du skal bruge inden for dit synsfelt. Og det er nok en god idé med en accelerationstid på 5,3 sekunder.

*TT Coupé 1,8 TFSI 180 hk: Beskatningsgrundlag fra 400.585 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 16,9 km/l. CO2: 136 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: B