Audi Q5 firmabil

Forretning og fantastisk frihed - beskatningspris fra 462.225 kr.*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Med en Businesspakke er du godt kørende 

Businesspakken sikrer dig parkeringshjælp, både for og bag – der tillader dig at manøvrere sikkert, under selv de vanskeligste parkeringsforhold. Med sædevarme foran og el-indstillelige forsæder samt 4-vejs indstillelig lændestøtte, sikrer pakken dig ultimativ komfort. Pakken indeholder desuden en Connectivitypakke, der indeholder forberedelse til navigation, Audi music interface og Audi smartphone interface, der sikrer håndfri adgang til nogle af dine yndlingsapps fra din mobiltelefon. På biler med diesel-motorer giver pakken ydermere en udvidet 24 liters AdBlue tank. 

Pris: 33.987 kr. 
Værdi: 77.123 kr.

Navigationspakke plus 

Med Navigationspakke plus er du godt udstyret – med bl.a. 3 års Audi Connect med gratis tjenester, som tillader dig at koble din Audi til internettet. Desuden medfølger der i pakken Audi virtual cockpit og 3-eget multifunktionsrat plus, der sikrer dig det bedste overblik.

*Denne pakker kræver Businesspakke. Her bortfalder Audi music interface samt Audi smartphone interface.Pris: 25.512 kr.
Værdi: 75.343 kr.

Gør nat til dag

Lyspakken indeholder det ultimative indenfor lys. Oplev en dagslyslignende oplysning af kørebanen med de populære LED-forlygter, der med sit progressive design og innovative lyskraft sikrer dig en behagelig køretur – også om natten. Desuden indeholder Lyspakken fjernlysassistent samt belysningspakke og dynamisk blinklys bagpå. 
Pris: 19.990 kr.
Værdi: 34.506 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Overlader intet til tilfældighederne

Uanset om det drejer sig om komfort, stil eller dynamik, så imponerer den nye Audi Q5 fra første øjeblik. Markant fremtoning, kraftfulde motorer og banebrydende teknologier. Og selvfølgelig masser af muligheder for ekstraudstyr, så du kan gøre den til lige præcis din SUV.

*Q5 40 TDI 190 hk S tronic: Beskatningsgrundlag fra 574.860 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 18,2 km/l. CO2: 189 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: C