Audi Q3 firmabil

Forretning og friluftsliv - beskatningspris fra 371.500 kr.*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Prestigefyldt pakkeløsning

Denne pakke er til dig, der bare gerne vil nyde. Med adaptiv fartpilot, Audi virtual cockpit, forberedelse til navigation samt Audi smartphone at du rigtig godt kørende helt fra start.


Indeholdt i beskatningsprisen.

Se og bliv set med Light Selection

Light Selection indeholder de populære LED-forlygter, som skaber synlighed med sit unikke udseende - både nat og dag. Med LED-forlygter får du også dynamiske blinklys bagpå bilen. Pakken indeholder ydermere fjernlysassistent samt et rammeløst bakspejl, der er automatisk nedblændeligt.

Pris: 15.500 kr.

Helt sin egen

Med metallak kan du gøre din Audi Q3 helt speciel. De unikke metallaksfarver som Cosmosblå, Chronosgrå og Tangorød metallak tilsætter både bilen og tilværelsen kulør.

 


Pris: 9.995 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Praktisk både i byen og på landet

Selvom Audi Q3 er en af de mindre Audi SUV modeller, er det rig på plads og muligheder. Den giver dig overblikket, uanset om du er mest til offroad eller bykørsel. Hvis du godt kan lide at kigge over de andre bilister, så er Audi Q3 en oplagt mulighed til dig. Overblikket er selvfølgelig ikke den eneste fordel, for du får også en bil, hvor køredynamik og køreglæde er i højsædet.

*Q3 35 TFSI 150 hk: Beskatningsgrundlag fra 372.100 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 16,7 km/l. CO2: 155 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: B