Audi Q2 firmabil

Forretning og fashion - beskatningspris fra 273.802 kr.*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Med businesspakken bliver du godt kørende

Med businesspakken får du Connectivitypakken som omfatter forberedelse til navigation, Audi music interface samt smartphone interface, der sikrer håndfri adgang til musik og udvalgte apps fra din mobiltelefon. Desuden får du det monokrome førerinformationssystem samt multifunktionslæderrattet, der alt sammen medvirker til at du opnår den ultimative komfort og køreglæde. 


Pris: 8.080 kr.
Værdi: 37.120 kr.

Komfortpakken der passer til alle

Denne pakke er udarbejdet specielt med komforten i fokus. Det betyder, at du med komfortpakken får armlæn foran og varme i forsæderne for ultimativ forkælelse for føreren. Desuden indeholder pakken parkeringshjælp bag, så du problemfrit kan bakke ind på selv de vanskeligste parkeringspladser, lys- og regnsensor samt nedblændeligt bakspejl – alt sammen for at sikre dig den mest behagelige køretur. Med Audi sound system kan du nyde musikken mens du kører.

Pris: 11.215 kr.
Værdi: 29.700 kr.

Komfortklimaanlæg

Det automatisk komfortklimaanlæg sørger for optimal temperatur i kabinen, så alle passagerer i bilen er sikret en køreglæde udover det sædvanlige.

Pris: 11.927 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Infotainment og Audi virtual cockpit

Betjeningen i Q2 er nem og ergonomisk som i alle Audi modeller. MMI-skærmen er som standard placeret højt på instrumentpanelet. Dens størrelse afhænger af det bestilte infotainmentsystem. Dens funktioner styres med en dreje-/trykkontakt og to knapper på midtertunnellen.

Et andet højdepunkt er Audi virtual cockpit, der på en 12,3"-skærm viser meget detaljerede, brillante grafikker og har to forskellige visninger: Den ene har fokus på omdrejningstælleren og speedometeret, og den anden fremhæver infotainment- og/eller navigationsdataene.

*Q2 30 TFSI 116 hk: Beskatningsgrundlag fra 291.454 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 18,9 km/l. CO2: 134 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A+