Audi A8 firmabil

Forretning og fornøjelse i ét - beskatning fra 1.405.760 kr.*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Prestigefuld pakkeløsning

Prestigepakken er til dig, der bare vil nyde. Med opvarmelige overflader, head up display, multifunktionslæderrat med skiftefunktion og varme, komfortnøgle, læderpakke og B&O Premium Sound System sikrer du dig nemlig en forførende køreoplevelse, hvér gang. Desuden medvirker bakkameraet, der medfølger i denne pakke, til ultimativ sikkerhed for både bilen og dens passagerer.

Pris: 99.302 kr.

Værdi op til: 157.495 kr.

Tag med på Tour

Med assistentpakke Tour, er du godt klædt på til både lange og korte forretningsture. Med adaptiv køreassistent, pre sense front plus kollisionsundvigeassistent og drejeassistent er der, næsten, blot tilbage at slappe af og nyde turen. Desuden er vognbaneskift-advarslen og nødssituationsassistenten mevirkende til, at både du og dine passagerer kommer sikkert frem.

Pris: 52.145 kr.

Bevar overblikket

Audi omgivelseskamera er nærmere bestemt hele 4 kameraer placeret på bilen. Kameraerne scanner bilens omgivelser og giver dig mulighed for at navigere sikkert under f.eks. en parkering og placere bilen mest hensigsmæssigt i parkeringsbåsen. 

 

Pris: 26.465 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores leasingrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores leasingrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Den nye Audi A8

Komfortabel langturskørsel, fokuseret arbejde, bevidst afslapning. Når det gælder udstyret, lader Audi A8 ikke noget tilbage at ønske. Du kan tilvælge ekstra highlights, som vil forvandle enhver køretur til en uforglemmelig oplevelse. 

Også bag rettet bliver du indhylet i lækre materialer og forkælet med et cockpit i verdensklasse. Den nyeste teknologi sikrer dig et gedigent overblik og med standardudstyr som blandt andet virtual cockpit MMI navigation plus m. MMI touch og Audi music interface er du godt dækket ind til både korte og lange køreture.

*A8 Limousine 50 TDI 286 hk 8 trins tiptronic: Beskatningsgrundlag fra 1.405.760 kr. ekskl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 17,9 km/l. CO2: 145 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: B