Audi A6 firmabil

Den nye Audi A6 - ikke mere tid, men bedre tid.

Audi A6 Limousine. Beskatningsgrundlag fra 473.990 kr.*
Audi A6 Avant. Beskatningsgrundlag fra 508.900 kr.**

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Prestigefyldt pakkeløsning

Pris: 45.000 kr. Værdi: 53.004 kr.

Denne pakke er til dig, der bare vil nyde. Med opvarmelige og el-drevne sidespejle, omgivelseskamera samt Matrix LED-lygter, sikrer du dig nemlig en forførende køreoplevelse, hvér gang. Desuden er multifunktionslæderrattet med varme, der medfølger i denne pakke, medvirkende til ultimativ komfort for bilens chauffør.

 

Teknologisk overskud

Pris: 46.000 kr. Værdi: 54.246 kr.

Pakken, til dig der ikke går ned på teknologi, indeholder b.la. MMI Navigation plus med Audi virtual cockpit, Audi smartphone interface og Audi music interface som sørger for, at du altid er sikret underholdning og pålidelig vejvisning, uanset hvor dagen bringer dig. Også udseendet er forkælet i pakken, der indeholder kontrolknapper i sort glas-look inkl. udvidet alu-look.

 

Din private assistent på køreturen

Pris: 18.000 kr.

Audi assistentpakke tour er din trofaste ven på vejen. Pakken indeholder Audi pre sense front inkl. undvige- og drejeassistent, der registrerer farlige situationer på vejen, og assisterer til nedbremsning. Med Audi active lane assist, adaptiv fartpilot inkl. køassistent og kamerabaseret vejskilteassistent, er du godt dækket ind med systemer, der er skabt til at assistere dig til den mest sikre køreoplevelse.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Topkarakter til Audi A6

Euro NCAP giver vores nye Audi A6 Limousine topkarakter, med 5 stjerner i crashtest. Assistentsystemerne sikrer både dig som chauffør i bilen, men er også med til at gøre trafikken mere sikker for bløde trafikanter som cyklister. Vi er stolte over at sende vores kunder sikkert ud i trafikken!

Læs den komplette Euro NCAP test her.

Den perfekte work-life balance

Når du bruger bilen til både familie- og arbejdsliv, kræver det fleksibilitet. Det præsentable ydre skal måske kombineres med en praktisk familiebil, hvor der er plads til tre børn og udstyr til kitesurfing, ridning og dansefinalen på lørdag.

Det kan være lidt af en udfordring at få det hele til at gå op, men den eksklusive Audi A6 kan måske hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem travle hverdage og aktive weekender. Med en lang liste af ekstraudstyr kan du skræddersy den på tusindvis af måder, så den passer præcis til dig og din familie.

*Audi A6 Limousine: Beskatningsgrundlag fra 473.990 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 17,9-22,2 km/l. CO2: 117-146 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A-B

** Audi A6 Avant: Beskatningsgrundlag fra 508.900 kr. NEDC-forbrug: 17,2-21,3 km/l. CO2: 124-151 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A - C