Audi A5 firmabil

Forretning og feinschmeckeri - beskatningspris fra 423.742 kr.*

I øjeblikket fås Audi A5 Sportback i en attraktiv Prestige-udgave, som inkluderer en masse ekstraudstyr i prisen.

Audi A5 Sportback Prestige

Beskatningsgrundlag 436.595 kr.*

Enestående køregenskaber, høj komfort og lavt støjniveau. Det er bare nogle af de egenskaber, som kendetegner Audi A5 Sportback. Nu har vi givet den en ekstra indsprøjtning med bl.a. S tronic gearkasse, MMI Navigation, parkeringssensorer, førerinfo i farve, komfortmidterarmlæn samt Audi sound system. Vi kalder den Audi A5 Sportback Prestige, og den er klar til at give dig et komfortabelt spark i hverdagen.

Audi A5 Sportback Prestige tilbydes i 40 TFSI 190 hk samt 40 TDI 190 hk, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen. Begge motoriseringer, fås desuden med udstyrlinjen Sport.

Audi A5 Sportback Prestige kan opgrades til en Prestige Tour for ca. 10.000 kr., hvilket inkluderer de 7 assistentsystemer Active lane assist, køassistent (<65 km/t), adaptive cruise control, kamerabaseret vejskiltegenkendelse og Audi pre sense front inkl. undvigeassistent og drejeassistent.

Udstyrsliste

 • 3-eget multifunktionslæderrat
 • Alufælge 17" (Kan opgraderes ved Sport)
 • Lys- og regnsensor
 • Audi Pre sense city
 • Bluetooth interface
 • El-opvarmelige forsæder
 • Forberedelse til anhængertræk
 • Førerinformationssystem
 • Komfortmidterarmlæn
 • Elektrisk åbning og lukning af bagklap
 • Isofixbeslag og Top Tether på bagsædet
 • Audi drive select (motorer på 190 hk)
 • Klimaanlæg, fuldautomatisk
 • MMI Radio plus
 • Sidespejle, elopvarmelige
 • Splitbagsæde
 • Xenon plus forlygter
 • Parkeringshjælp for og bag
 • MMI Navigation
 • Audi connect i 3. mdr.
 • Audi sound system

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Med businesspakken bliver du godt kørende

Med businesspakken får du Connectivitypakken som omfatter forberedelse til navigation, Audi music interface samt smartphone interface, der sikrer håndfri adgang til musik og udvalgte apps fra din mobiltelefon. Komfortmidterarmlænet giver dig en endnu bedre siddeposition bag rattet. Desuden indeholder pakken også Audi sound system, parkeringssensor bag og med dieselmotorer vil pakken yderligere indeholde den større adblue-tank på hele 24 liter.


Pris: 18.707 kr. 
Værdi: 39.538 kr.

Tilfør lidt ekstra med MMI Navigation plus 

Du har muligheden for at opgradere det standard MMI Navigationssystem til MMI Navigation plus. Med plus-versionen får du Audi Connect, inkl. 3 års gratis tjenester, der tilbyder et hav af underholdningsfunktioner, som giver et helt nyt niveau af komfort og køreglæde. 

*For at tilkøbe MMI Navigation plus er det påkrævet at bilen bestilles med 3-eget multifunktionslæderrat plus. Rattet er standard på udstyrslinjen Sport.

Pris: 25.000 kr.

Se og bliv set med Light Selection

Light Selection indeholder de populære LED-forlygter med dynamisk blinklys, som skaber synlighed med sit unikke udseende, både nat og dag. Pakken indeholder desuden automatisk nedblændeligt bakspejl.
Pris: 15.000 kr.

Audi A5 Sportback Prestige

Audi A5 Sportbacks elegante, dynamiske design signalerer succes og navnet prestige er som skabt til Audi A5 Sportback. Med denne kampagnemodel får du alt det gode fra Audi A5 Sportback, og lige nu er businesspakken inkluderet i kampagnen. Businesspakken inkluderer Connectivitypakken, Audi Music og Smartphone Interface, Komfortmidterarmlæn, Audi Sound System samt parkeringshjælp bag. På farten er du effektivt beskyttet af de nyeste sikkerhedsteknologier og motorerne er naturligvis lige så karismatiske som resten af bilen, så du får et kilometervis af køreglæde hver dag.

Beskatningspriserne starter fra 436.595 kr. Kontakt din Audi forhandler for mere information.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt.

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Audi A5

Audi A5 Sportback kombinerer et elegant og emotionelt design med stor funktionalitet og masser af komfort i kabinen. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Derudover er anden generation af modellen udstyret med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative førerassistentsystemer.

*A5 Sportback 35 TFSI 150 hk S tronic: Beskatningsgrundlag fra 423.742 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 14,7 km/l. CO2: 155 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: B