Audi A4 firmabil

Forretning og familieglæder - beskatningspris fra 335.175 kr.*

I øjeblikket fås Audi A4 Avant i en attraktiv Prestige-udgave, som inkluderer en masse ekstraudstyr i prisen.

Læs mere om Audi A4 Avant Prestige

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Med Businesspakken bliver du godt kørende

Businesspakken omfatter bl.a. en Connectivitypakke, som indeholder forberedelse til navigation, Audi music samt smartphone interface, der sikrer dig håndfri adgang til musik og udvalgte apps fra din mobiltelefon. Med businesspakken er komforten i top med både komfortmidterarmlæn foran og splitbagsæde. Desuden indeholder pakken parkeringssensor bag, for en sikker parkering under selv de vanskeligste forhold.


Pris: 14.595 kr.
Værdi op til 41.488 kr.

Tilfør lidt ekstra med Navigationspakke plus

Med Navigationspakke Plus får du MMI Navigation plus samt Audi Connect, inkl. 3 års gratis tjenester, der tilbyder et hav af underholdningsfunktioner, som giver et helt nyt niveau af komfort og køreglæde. Med Navigationspakke plus får du desuden førerinformationssystem i farve og multifunktionslæderrat plus.

*For at tilkøbe Navigationspakke plus er Businesspakken påkrævet, her frafalder indholdet af Connectivitypakken.

Pris: 19.452 kr.
Værdi: 45.153 kr.

Set i bakspejlet … 

Undgå at blive blændet af andre bilers forlygter i bakspejlet, med automatisk nedblændeligt bakspejl. Bakspejlet aktiverer automatisk nedblændingsfunktionen, hvis den registrerer kraftigt lys fra en bagvedkørende bil.

Pris: 3.777 kr.

Audi A4 Avant Prestige

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A4 Avant, men med meget mere udstyr. Den inkluderer selvfølgelig MMI Navigation, komfortmidterarmlæn, parkeringssensor bag og elektrisk åbning og lukning af bagklap.

Beskatningspriser fra 365.000 kr. 

Læs mere

Audi A4 allroad quattro Prestige

En kampagnemodel, der har udstyret i orden. Med kampagnemodellen her får du Businesspakken og parkeringshjælp både for og bag. Businesspakken indeholder Connectivitypakke, der inkluderer forberedelse til navigation, Audi music interface og smartphone interface samt komfortmidterarmlæn og parkeringssensor bag. På den måde får du alt det gode fra Audi A4 allroad quattro - men med lidt ekstra, for lidt mindre. 

Kontakt din Audi forhandler for mere information.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Smartere, hurtigere, bedre

I Audi A4 har vi fået Apple Car Play med ombord. Med Audi Smartphone interface (ekstraudstyr) i bilen kan du helt ukompliceret tilslutte din iPhone. Når din iPhone er tilsluttet, vil dele af din iPhones interface være synligt på MMI-skærmen. Og du kan få adgang til indholdet via dit multifunktions rat, stemme- eller MMI kontrollen.

Du får adgang til enorme mængder indhold på Apple Music. Og vil du udvide dine muligheder, kan du bruge apps som Pandora, Spotify og WhatsApp.

*A4 Limousine 35 TFSI 150 hk: Beskatningsgrundlag fra 335.175 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 15,2 km/l. CO2: 150 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A