Audi A3 firmabil

Forretning og store fornøjelser - beskatningspris fra 265.878 kr.*

I øjeblikket fås både Audi A3 Limousine og Sportback i en attraktiv Limited Edition udgave, der inkluderer en masse ekstraudstyr i prisen.

Læs mere om A3 Sportback Limited Edition

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Det er vigtigt fra starten at vælge det rigtige udstyr til din firmabil, da langt de fleste udstyrsløsninger, som gør dit kørende kontor langt mere behagelig, ikke kan eftermonteres. 

Vi har her samlet lidt inspiration til de tilkøbsmuligheder du har, når du vælger en Audi som din næste firmabil. Men mulighederne er mange, og vores firmabilsrådgivere står klar til hjælpe dig med valget af det rette udstyr til din næste firmabil.

Bemærk, at Komfortpakken og Businesspakken er inkluderet i Limited Edition-modellerne.

Komfort, der passer til alle

Komfortpakken giver dig og dine passagerer en behagelig køretur – uanset vind og vejr. Med komfortmidterarmlæn og varme i forsæderne, er fører og forsædepassager sikret en komfortabel rejse og parkeringssensoren bag bilen yder ultimativ støtte ved parkeringer, selv under de vanskeligste parkeringsforhold. Desuden kommer pakken med lys- og regnsensor. I A3 Cabriolet, vil varme i forsæderne erstattes med den bekvemmelige akustiske kaleche, der sørger for en behagelig og lyddæmpet fornøjelse.

Pris: 7.080 kr. (Cabriolet 6.487 kr.)
Værdi: op til 23.135 kr. (Cabriolet 21.213 kr.)

Med Businesspakken er du godt kørende 

En pakke, der byder på lidt af hvert. Pakken indeholder Connectivitypakken, der sikrer dig forberedelse til navigation, samt Audi music interface og Audi smartphone interface, der giver håndfri adgang til nogle af dine yndlingsapps fra din mobiltelefon. Med automatisk nedblændeligt bakspejl, multifunktionslæderrat og førerinfo, er du garanteret en behagelig køretur. *Ved køb af Businesspakken, kræves Komfortpakken.


Pris: 8.620 kr.
Værdi: 35.628 kr.

Kulør til din hverdag           

Med førerinformation i farve sættes der kulør på din køreoplevelse, som med et display i farve straks bliver mere levende. 

 

 

 

Pris: 7.348 kr.
Med Sport eller Businesspakke: 3.228 kr.

Audi A3 Sportback Limited Edition

Med Audi A3 Sportback Limited Edition får du en Audi med masser af udstyr til en attraktiv pris. Audi A3 Sportback Limited Edition indeholder bl.a. eksklusivt udstyr som S line eksteriørpakke, LED forlygter, 18"alufælge, multifunktionslæderrat m/ varme og meget mere.

Beskatningspriserne starter ved 327.088 kr.* Kontakt din Audi forhandler for mere information.

Find forhandler Læs mere om Limited Edition

Audi A3 Limousine Limited Edition

Audi A3 Limousine er med sine slanke, coupéagtige linjer er lige så praktisk, som den er smuk. Nu kan du få denne adrætte model med ekstra meget udstyr til en ekstra god pris. Denne attraktive kampagnemodel indeholder bl.a. S line eksteriørpakke, 18" alufælge, LED forlygter, fartpilot, multifunktionslæderrat m/ varme, parkeringssensor bag.

Beskatningspriser starter fra 335.692 kr. Kontakt din Audi forhandler for mere information. 

Audi A3 Cabriolet Prestige Sport

Audi A3 Cabriolet er en unik bil, der med sine elegante linjer og elektroniske stofkaleche, på få sekunder forvandler kabinen til en "udestue". Med denne kampagnemodel får du alt dette og meget mere. Modellen inkluderer nemlig både Businesspakken, Komfortpakken, luftdysser i nakkestøtten, og fartpilot. Businesspakken indeholder førerinfo i monochrom, automatisk nedblændeligt bakspejl, fjernlysassistent og Connectivitypakke som inkluderer Audi smartphone interface. Med Komfortpakken får du midterarmlæn forna, parkeringssensor bag og lys- og regnsensor samt aukstisk kaleche. Desuden kommer modellen med opvarmeligt multifunktionslæderrat.

Beskatningspriser fra 356.900 kr. Kontakt din Audi forhandler for mere information.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Audi virtual cockpit

I Audi A3 kan du som ekstraudstyr vælge det avancerede Audi virtual cockpit, som du kan tilpasse efter behov. Med den 100% digitale instrumentering sker det hele lige foran dig, så du altid har det store overblik på den knivskarpe 12,3” store farveskærm.

Du kan vælge mellem to visninger, hvor den klassiske har speedometer og omdrejningstæller i front, mens navigation, din opkaldsliste eller din playliste kører i baggrunden. Med et enkelt tryk skifter det hele rundt, så infotainmentdelen kommer i front.

*A3 Sportback 30 TFSI 116 hk: Beskatningsgrundlag fra 265.878 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 17,2 km/l. CO2: 131 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A+

*A3 Sportback Limited Edition 30 TDI 116 hk: Beskatningsgrundlag fra 327.088 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 18,5 km/l. CO2: 142 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A