Audi A1 firmabil

Forretning og fun factor - beskatningspris fra 197.517,-*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Underholdning i topklasse

Infotainmentpakken sikrer førsteklasses underholdning for alle passagerer. Pakken, der uderover at indeholde Radio Concert, førerinformationssystem og multifunktionslæderrat byder på Bluetooth interface med audiostreaming, der sørger for, at kommer du aldrig til at kede dig på køreturen!

Pris: 4.457 kr.
Værdi: op til 24.848 kr.

Forbindelser der er i orden

Med Connectivitypakken bliver teknologi til den rene leg. Pakken indeholder forberedelse til navigation, der muliggør eventuel eftermontering af navigationssoftware. Desuden får du Audi music interface og Bluetooth interface, der forbinder musiktjenester fra din mobiltelefon til bilen.

Pris: 5.362 kr.
Værdi: 12.360 kr.

Den rette temperatur

Med komfortklimaanlæg sørger bilen for optimal temperatur i kabinen, så alle passagerer er sikret en køreglæde udover det sædvanlige.Pris: 7.595 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage markedsføring fra Skandinavisk Motor Co. A/S og selskaber i samme koncern  samt autoriserede Audi forhandlere og autoriserede Audi servicepartnere i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets eller på sociale medier. Markedsføringen vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Audi, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Jeg giver også samtykke til, at mine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her..

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Kompakt elegance med stor personlighed

Audi A1 fylder mere og mere på de danske veje, og det er der flere gode grunde til. Du får nemlig en bil både med stor personlighed og overlegne køreegenskaber, og derfor er den ideel til de hurtige ture og de lange stræk. Du kan sammensætte Audi A1, præcis som du vil, så din bil matcher din stil.

*A1 Sportback 1,0 TFSI ultra 95 hk: Beskatningsgrundlag fra 197.517 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 23,8 km/l. CO2: 97 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A+