Garanti på din nye Audi

vi ved hvad den betyder for dig


Når du køber en ny Audi er den som alle nye Audi modeller omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader samt 12 års garanti mod gennemtæring af karrosseriet. Og skulle du indenfor garantiperioden få brug for at tage din bil til et autoriseret Audi værksted, vil din bil nyde godt af:


  • Specialuddannede teknikere
  • Fabriksudviklet specialudstyr
  • Ajourførte serviceforskrifter
  • Originale reservedele

Her kan du få alle garantidetaljer

Når du sætter dig bag rattet i din Audi er det godt at kende detaljerne i din garanti. Her ridser vi kort op, hvad du bør vide om din 2-årige nyvognsgaranti, din karosserigaranti, garantiundtagelser, ansvarsbegrænsning og særlige forhold til lovgivningen.


Din 2-årige nyvognsgaranti

Har din nye Audi fejl i materialer og funktioner, kan du indenfor 2 år få dem udbedret uden omkostninger. Hent PDF’en og læs alle 11 punkter om din nyvognsgaranti.

Garantiundtagelser

Naturligvis skal du kunne bevise at fejl, skader og mangler er opstået på en måde, som berettiger håndhævelse af din garanti. Hent PDF’en og læs mere om vores garantiundtagelser.

Din karosserigaranti

Din Audi kommer med 3 års garanti på lakeringen af karosseri, kofanger, spoiler og sidespejle, og 12 års garanti på gennemtæringsskader i karosseri. Hent PDF’en og læs mere om karaosserigaranti.

Ansvarsbegrænsning

Når du køber en ny Audi, har vores forhandlere ansvar for, at den bil du kører afsted er fuldkommen uden mangler og fejl. Hent PDF’en og læs, i hvilke tilfælde dette ansvar kan blive begrænset.

Forhold til lovgivningen

Alle forhold i og omkring din Audi Garanti er fastsat indenfor lovens gældende regler. Hent PDF’en og læs mere om det lovmæssige i din garanti.

Nu vil snart modtag en bekræfelse på email.