Køb en brugt Audi R8

Audi R8 er en tosædet sportsvogn til den kræsne køber med benzin i blodet. Det er den stærkeste og hurtigste serieproducerede gadebil fra Audi nogensinde. På den nyeste coupé-model kan du vælge imellem to forskellige V-10-benzinmotorer med 540 hk eller 610 hk. Sidstnævnte sikrer en topfart på 330 km/t og en accelerationstid fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder. Med de præstationer er det ikke overraskende, at Audi R8 har vundet prisen som årets sportsbil i blandt andet European Car magazine, Autobild, Fifth Gear og Automobile Magazine. Vi garanterer, at din bil er gennemtjekket ned til mindste detalje af en autoriseret Audi-mekaniker, så du kan nyde kørslen uden at bekymre dig.

Her er dine 0 drømmebiler

Søgningen gav ingen resultater.

Nøjagtig som en racerbil

Audi R8 har en spontan speederrespons, en karakteristisk motorlyd, et aerodynamisk design og fabelagtige køreegenskaber, der er en racerbil værdig. Det permanente quattro-firehjulstræk giver bilen en god stabilitet og et godt vejgreb, og via en drejekontakt på rattet er det muligt at indstille bilen til kørsel på enten tørre, våde eller snedækkede flader. Kombinationen af aluminium og kulfiberforstærket plastik i konstruktionen sikrer en lav vægt, øget stivhed og gode kollisionsegenskaber. Audi R8 er en ekstraordinær bil med flere anvendelsesmuligheder. Bilen kører godt på racerbanen, men den er også en god hverdagsbil og et iøjnefaldende blikfang på landevejen. Bilens V10-motor er forsynet med en cylinder-frakobling, der gør det muligt at køre med fem cylindre, eksempelvis til hverdagskørsel. Det nye Audi Virtual Cockpit giver løbende informationer om acceleration, deceleration, ydelse og drejningsmoment, så du konstant kan optimere din kørsel. De vigtigste betjeningselementer kan styres fra rattet, så du ikke mister hverken fokus eller nydelse fra kørslen.

Audi Approved :plus-certificerede biler

Alle bugte biler i Audi Approved :plus er certificeret af et autoriseret Audi-værksted. Certificeringen indebærer et grundigt og professionelt tjek af bilens indre og ydre. Ved tjekket sikres det, at bilen er vedligeholdt i henhold til fabrikkens forskrifter, og at alle bilens dele er originale Audi-dele. Bilens avancerede computer-software bliver opdateret til seneste version (dog ikke navigationsudstyret), og bilens udseende bliver desuden gennemgået, så bilens fremtoning er en sportsvogn værdig.

Audi Approved :plus-certificerede biler er velkørende biler uden defekter, fejl og mangler. Du undgår ubehagelige overraskelser, og du får en bil med mange års holdbarhed, når du køber en bil gennem Audi Approved :plus. Hvis der alligevel opstår problemer med din bil, er du dækket af to års garanti (op til 40.000 km) – og hvis ikke vores mekanikere kan få din Audi R8 til at køre inden for 24 timer, giver vi dig en gratis lånebil, mens vi reparerer din bil.

Herover kan du se de biler, vores Audi Approved :plus-forhandlere har til salg netop nu. Bestil en prøvetur med det samme online, og oplev køreglæden ved en brugt Audi R8.