Køb en brugt Audi Q5

Med en ydelse på op til 340 hk og en tophastighed på op til 250 km/t er Audi Q5 et hidsigt køretøj. Topmodellen tager dig fra 0-100 km/t på bare 5,1 sekunder, og med sit effektive quattro-firehjulstræk er Audi Q5 en SUV med gode off road-egenskaber. Herunder kan du se de tilbud, vores forhandlere netop nu har på en brugt Audi Q5.

Audi Approved :plus er din sikkerhed for, at du køber en brugt Audi Q5 i topklasse. Alle brugte biler, som indgår i Audi Approved :plus, gennemgår et omfattende køreteknisk, elektronisk og visuelt tjek hos et autoriseret Audi-værksted.

Her er dine 24 drømmebiler

Sportslige og komfortable køreegenskaber

Audi Q5 er en SUV med sportslige, men alligevel komfortable, køreegenskaber. Bilen kan fås med permanent firehjulstræk, som sørger for, at den er effektiv og forsvarlig at køre under alle forhold, uden at køreglæden spoleres. Som SUV er Audi Q5 den ideelle bil til de danske køreforhold, uanset om du kører på asfalterede veje eller små grus- og markveje. Bilen har et sportsligt og elegant design, og med en størrelse på 1,9 x 4,6 meter tiltrækker den sig en del opmærksomhed.

På trods af de mange kræfter har Audi Q5 en forbløffende god brændstoføkonomi. Den mindste model med en 2,0-liters TDI-motor kører helt op til 20,4 kilometer på literen. Bilen fås både med benzin-, og dieselmotor. Pladsmæssigt er Audi Q5 godt stillet, foran såvel som bagi. Bagagerummet på 540 liter kan øges til hele 1.560 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Bilen har en høj sikkerhed (5/5 NCAP stjerner) og en lang holdbarhed.

Derfor skal du vælge Audi Approved :plus

Hver eneste brugte Audi Q5 i Audi Approved :plus gennemgår et detaljeret tjek hos et af vores autoriserede Audi-værksteder. Tjekket omfatter blandt andet en gennemgang af bilens servicehistorik, så det sikres, at bilen er blevet vedligeholdt efter fabrikkens forskrifter. Bilens software bliver opdateret til seneste og bedste version (dog ikke navigationsudstyret), og endelig gennemgås bilens udseende, så bilen fremstår flottest muligt, når du køber den.

Hvis vores mekanikere finder uoriginale dele på bilen, bliver de udskiftet med originale Audi-dele, så din brugte bil fremstår i original og bedst mulig stand. Med Audi Approved :plus kan du således have fuld tillid til, at du køber en brugt Audi Q5 fri for fejl og mangler. Du undgår ubehagelige overraskelser og får en bil med mange kilometer i sig. Hvis der mod forventning sker noget med din bil, dækker vores to års garanti (op til 40.000 km) alle udgifter. Vi giver dig en gratis lånebil, hvis vi ikke kan bringe din Audi Q5 i køreklar stand inden for 24 timer.

Book en prøvetur hos din lokale Audi Approved :plus-forhandler, når du har fundet den ønskede model. Hvis du har behov for det, tilbyder vi et fordelagtigt finansieringstilbud med en løbetid på helt op til 96 måneder. God fornøjelse med din brugte Audi!