Køb en brugt Audi A8

Audi A8 er en elegant og karakterfuld bil til den kræsne køber, der vægter komfortabilitet og driftsikkerhed højt. Siden lanceringen i 1994 er bilen løbende blevet forbedret, så den i dag lever op til de seneste krav til komfort, sikkerhed og miljø. Med Audi A8 får du således en særdeles gennemtestet bil med en høj driftsikkerhed og køresikkerhed.

Ved at vælge Audi Approved :plus får du en brugt Audi A8 i den absolutte topklasse. Inden vores forhandlere sætter en bil til salg, gennemgår den et omfattende køreteknisk, elektronisk og visuelt tjek, hvor alle dele af bilen bliver testet og om nødvendigt udskiftet. 

Her er dine 0 drømmebiler

Søgningen gav ingen resultater.

En komfortabel og driftsikker limousine

Audi A8 er en driftsikker limousine, hvor funktionalitet, komfort og design smelter sammen i en højere enhed. Fra forsædet opleves Audi A8 som en gedigen bil med et godt vejgreb og en høj stabilitet. Fra bagsædet opleves Audi A8 som en komfortabel arbejdsplads, hvor der er god plads til både præstation og restitution. Den adaptive luftaffjedring og den støjdæmpende kabine sikrer en rolig og behagelig køreoplevelse.

Udstyrspakken i Audi A8 er imponerende, og den giver dig mulighed for at tilpasse bilen nøjagtigt til dine behov. Fra modelår 14 indkluderer standardudstyret blandt andet adaptiv luftaffjedring, aktiv støjreducering, dæktrykkontrol, fartpilot, LED-lygter, lyssensor, regnsensor og tyverialarm. Ekstraudstyret er mindst lige så omfattende og kan blandt andet inkludere selvregulerende lygter, natsynsassistent, parkeringsassistent med for- og bagkamera, indbyggede tv-skærme, massagefunktioner og læselamper.

To års bekymringsfri kørsel med Audi Approved :plus

Alle biler i Audi Approved :plus inkluderer to års garanti (op til 40.000 km), så du er sikret mod uforudsete udgifter, når du køber en brugt Audi A8. Hvis der opstår fejl på bilens styretøj, gearkasse, forhjulslejer, ophæng eller motor, bliver fejlen udbedret på et autoriseret Audi-værksted, og hvis ikke din bil kan bringes i køreklar stand inden for 24 timer, får du en gratis lånebil. Med Audi Approved :plus er du garanteret to års bekymringsfri kørsel.

Enhver brugt Audi A8, der er en del af Audi Approved :plus, gennemgår et professionelt eftersyn hos et autoriseret Audi-værksted. Bilens servicehistorik bliver valideret, og eventuelle eftermonterede uoriginale dele bliver udskiftet med originale Audi-dele, så den brugte bil opfylder de samme strikse krav til sikkerhed og kvalitet, som der stilles til nye biler. Bilens software bliver desuden opdateret til seneste version (dog ikke navigationsudstyret), og endelig får bilen et visuelt gennemtjek – både indvendigt og udvendigt – så du får en brugt Audi A8, der udseendemæssigt lever fuldt op til dine forventninger

Herover kan du se de brugte biler, vores Audi Approved :plus-forhandlere har til salg netop nu. Book en uforpligtende prøvetur med det samme, og oplev glæden ved Audi A8. Hvis du har behov for det, kan vi sammensætte en fleksibel finansiering med fast eller variabel rente, der er tilpasset dine behov og ønsker. God fornøjelse med din brugte Audi A8!