Køb en brugt Audi A7

Audi A7 er en stilren og sportslig bil, der forener det bedste fra Audi A6 og Audi A8. Bilen kan fås med forhjulstræk eller quattro-firehjulstræk og motorprogrammet spænder bredt på både benzin- og dieselsiden. Eksempelvis kan du få en brugt Audi A7 med en 1.8 TFSI motor med 190 hk eller en V6-dieselmotor med intet mindre end 320 hk og en tophastighed på 250 km/t. Til trods for en vægt på knap to tons når speedometeret 100 km/t på under seks sekunder.

Audi Approved :plus er garant for brugte biler i absolut topklasse. Alle biler gennemgår en omfattende køreteknisk, mekanisk, elektronisk og visuel kontrol, så du kan være sikker på, at din brugte bil ikke har nogen fejl og mangler. 

Her er dine 3 drømmebiler

Komfort og køreglæde på højeste niveau

Audi giver dig komfort og køreglæde på højeste niveau, og Audi A7 er ingen undtagelse. Bilen har et gennemført og elegant design med en lang front, et lavt tag, og skarpe kanter. Kabinen er luksuriøs og rummelig på begge sæderækker, og loftshøjden er god til trods for det lave tag. Bagagerummet på 535 liter kan udvides til hele 1.390 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Det lave støjniveau i kabinen medvirker til en god køreoplevelse.

Udstyrspakken i Audi A7 er omfattende, og således inkluderer standardudstyret blandt andet fartpilot, lys- og regnsensor, dæktrykkontrol, automatisk nedblændeligt bakspejl og Audi Sound System. Ekstraudstyrsmulighederne er mange og en brugt Audi A7 kan blandt andet være forsynet med natsynsassistent, parkeringsassistent, keramiske bremser, sænket sportsundervogn og sportssæder.

Audi Approved :plus giver dig to års sikkerhed

Når du køber en brugt Audi A7 gennem vores Audi Approved :plus-program, giver vi dig to års garanti (op til 40.000 km) gratis med i købet. Garantien dækker alle fejl på bilens styretøj, forhjulslejer, ophæng, gearkasse og motor, og den sikrer dig således mod pludselige uforudsete udgifter. Garantien inkluderer en gratis lånebil, såfremt vores mekanikere har behov for mere end 24 timer til at gøre din Audi A7 køreklar igen.

Alle brugte biler i Audi Approved :plus gennemgår et detaljeret og professionelt tjek hos et af vores autoriserede Audi-værksteder. Eventuelle uoriginale komponenter bliver udskiftet med originale Audi-komponenter, så vi er sikre på, at den brugte bil opfylder de samme høje krav til kvalitet og sikkerhed som vores nye biler. Bilens servicehistorik bliver tjekket og godkendt, og bilens computer-software bliver opgraderet til seneste version (dog ikke navigationsudstyret). Endelig gennemgår bilen et grundigt visuelt tjek, fra inderst til yderst, så bilens udseende lever op til både dine og vores egne forventninger.

Herover kan du se de brugte Audi A7 biler, vores Audi Approved :plus forhandlerenetop nu har til salg. Du kan booke en prøvetur hos forhandleren, så du er sikker på, at du køber den helt rigtige Audi. Hvis du har behov for det, tilbyder vi finansiering af din nyanskaffede bil til en konkurrencedygtig fast eller variabel rente.