Køb en brugt Audi A6

Audi A6 er en rummelig og luksuriøs femdørsbil i et elegant og stilrent design. Audi A6 kan fås i en traditionel sedan-udgave (Audi A6 Limousine), i en rummelig stationcar-udgave (Audi A6 Avant) eller i en mere sportslig udgave med firehjulstræk (Audi A6 allroad quattro). Uanset om du leder efter en praktisk familiebil, en moderne personbil eller en præsentabel og komfortabel firmabil, kan Audi A6 derfor opfylde dine behov.

Alle biler i Audi Approved :plus har gennemgået en streng inspektion, hvor bilens komponenter er tjekket ned til mindste detalje. Når du vælger Audi Approved :plus, er du derfor sikker på at købe en brugt Audi A6, du kan nyde i mange år fremover.

Her er dine 20 drømmebiler

Naturlig elegance og ren køreglæde

Audi A6 er en drømmebil bygget på stolte traditioner og et godt håndværk. Designet er stilrent og elegant, og den ergonomiske og lydsvage kabine byder på mange timers rolig og behagelig kørsel. Med et godt vejgreb, en høj accelerationsevne, effektive bremser og en god balance i undervognen er Audi A6 en særdeles velkørende bil. Sikkerheden er naturligvis maksimal med 5/5 stjerner i Euro NCAP's kollisionstest.

Audi A6 kan fås med en række forskellige effektive benzin- eller dieselmotorer, der giver dig et brændstofforbrug på helt op til 23,8 km/l ved blandet kørsel. Vælger du en 6-cylindret TFSI-motor med en 7-trins S-tronic gearkasse bliver du belønnet med en topfart på 250 km/t og en hastighed fra 0-100 km/t på bare 5,1 sekunder. Alle benzinmotorerne overholder Euro 6-miljøkravene for partikeludledninger.

Oplev køreglæden med Audi Approved :plus

Med Audi Approved :plus er du sikret mod dyre, uforudsete værkstedsregninger, når du køber en brugt Audi A6. Alle biler har gennemgået en grundig inspektion hos et autoriseret

Audi Approved :plus-værksted, hvor bilens mekaniske, elektriske og visuelle dele er testet og efter behov udskiftet. Vi kan derfor garantere dig, at du køber en brugt Audi A6 med lang holdbarhed og meget lav slitage. Ved inspektionen bliver bilens computersoftware desuden opdateret (dog ikke navigationsudstyret) og bilens servicehistorik verificeret.

Hvis der mod forventning opstår problemer med bilens forhjulslejer, ophæng, gearkasse, styretøj eller motor, er du dækket af vores to års garanti (op til 40.000 km), der følger med alle Audi Approved :plus-certificerede biler. Vi stiller naturligvis en gratis lånebil til rådighed, hvis vi har behov for mere end 24 timer til at bringe din Audi A6 i køreklar stand.

Find din drømmebil herover, og bestil en uforpligtende prøvetur hos forhandleren med det samme. Når du først har prøvekørt en Audi A6, forstår du, hvorfor mange drømmer om en Audi i indkørslen. Vi tilbyder alle Audi Approved :plus-kunder en individuelt tilpasset finansieringsløsning med lave månedlige gebyrer og en lang løbetid. Besøg forhandleren, og hør mere om dine muligheder.