Køb en brugt Audi A5

Audi A5 er en rummelig luksusbil, der med sin længde på godt 4,5 meter placerer sig størrelsesmæssigt midt mellem sine søskende A4 og A6. Audi A5 kan fås i en todørs Coupé-udgave, i en todørs Cabriolet-udgave eller i en noget større femdørs Sportback-udgave. Alle modeller har god plads til hele familien, og som firmabil danner de rammen om et komfortabelt og lydløst kontor, velegnet til mange timer på landvejen.

Enhver brugt Audi A5 i Audi Approved :plus gennemgår en detaljeret og professionel inspektion hos et autoriseret Audi-værksted, hvor alle bilens komponenter og installationer bliver testet og om nødvendigt udskiftet. Med Audi Approved :plus får du således en brugt Audi A5 i optimal stand.

Her er dine 22 drømmebiler

En ekstraordinær køreoplevelse

Med over 100 års erfaring i at designe og bygge biler ved Audi om nogen, hvordan man skaber en succes. Audi A5 er ingen undtagelse, for med sin styrke, elegance, komfort og luksuriøsitet leverer den en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Audi A5 er indbegrebet af en fascinerende bil, og du vil næppe blive skuffet, når du prøvekører den.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af kraftfulde TFSI-benzinmotorer eller TDI-dieselmotorer, der alle er forsynet med et brændstofbesparende start-stop system. Hvis du har behov for det, kan desuden vi eftermontere et bedt udvalg af ekstraudstyr på bilen, så du kan få det maksimale ud af din Audi A5.

Spar penge med Audi Approved :plus

Med Audi Approved :plus er du sikret mod uforudsete værkstedsregninger og serviceudgifter, når du køber en brugt Audi A5. Alle biler er omfattet af to års garanti (op til 40.000 km), som dækker fejl og problemer med bilens styretøj, motor, ophæng, gearkasse og forhjulslejer. Garantien inkluderer naturligvis en gratis lånebil, i tilfælde af at vi har brug for over 24 timer til at gøre din Audi A5 køreklar.

Med Audi Approved :plus får du en brugt Audi A5 uden skjulte fejl og mangler. Alle biler har gennemgået et deltaljeret og professionelt eftersyn, som omfatter bilens elektriske, mekaniske, køretekniske og visuelle dele. Eventuelle uoriginale dele bliver udskiftet med originale Audi-dele, så din brugte bil opfylder de samme sikkerheds- og kvalitetskrav som vores nye biler. Efter inspektionen opdaterer vi bilens software til nyeste version, og endelig gennemgår vi bilens servicehistorik med henblik på at sikre os, at bilen er blevet vedligeholdt efter fabrikkens forskrifter.

Herover kan du se de brugte Audi A5-modeller vores forhandlere har til salg netop nu. Find din drømmebil, og bestil en gratis og uforpligtende prøvetur hos forhandleren. Hvis du har behov for det, tilbyder vi en individuelt tilpasset finansieringsløsning, der tager højde for dine ønsker og din økonomi. Tillykke med din brugte Audi A5!