Køb en brugt Audi A4

Audi A4 er en rummelig familiebil og det oplagte valg som præsentabel firmabil eller som praktisk og luksuriøs familiebil. Audi A4 kan fås i en klassisk sedan-udgave (kaldet A4 Limousine), i en rummelig stationcar-udgave (kaldet A4 Avant) eller i en sportslig udgave med permanent firehjulstræk (kaldet A4 allroad quattro). Bilen er produceret siden 1994, og med over 20 års udvikling bag sig er Audi A4 en yderst stabil og pålidelig bil.

Alle biler i Audi Approved :plus gennemgår en omfattende og professionel inspektion hos et autoriseret Audi-værksted, hvor samtlige af bilens dele og funktioner bliver afprøvet og om nødvendigt udskiftet.

Her er dine 28 drømmebiler

2022

25.000 km.

509.900 kr.

2022

13.000 km.

499.900 kr.

En lydløs luksusbil

Når du køber en brugt Audi A4, køber du samtidig en sublim køreoplevelse. Designet er strømlinet og aerodynamisk, og med en overlegen motorkraft skærer bilen sig lydløst og ubesværet gennem luften. Den nyeste generation fra 2015 har en øget akselafstand, hvilket sikrer god plads på både første og anden sæderække, og med en vægtreduktion på op til 120 kg kører Audi A4 helt op til 26,3 km/l ved blandet kørsel. Sikkerheden er naturligvis helt i top (5/5 NCAP stjerner).

Audi Approved :plus garanterer biler i topklasse

Det er i høj grad en tillidssag at købe en brugt bil, og derfor har vi lanceret Audi Approved :plus, der giver dig en lang række fordele med i købet, når du køber en brugt Audi A4.

Alle Audi Approved :plus-certificerede biler er inspiceret hos et autoriseret Audi-værksted og derfor fri for skjulte fejl og mangler. Inspektionen omfatter en gennemgang af bilens køretekniske, mekaniske, elektriske og visuelle komponenter, og hvis vores mekanikere finder uoriginale komponenter på bilen, bliver de naturligvis udskiftet med originale Audi-komponenter. Vi opdaterer desuden bilens software og gennemgår bilens servicehistorik for at sikre os, at bilen er blevet vedligeholdt i henhold til fabrikkens retningslinjer.

I tilfælde af uforudsete funktionsfejl og problemer med bilens ophæng, gearkasse, styretøj, motor eller forhjulslejer er du dækket af vores to års garanti (op til 40.000 km), der følger med alle biler. Vi tilbyder dig naturligvis en gratis lånebil, hvis ikke vi kan gøre din Audi A4 køreklar på under 24 timer.

Find din drømmebil her på hjemmesiden, og bestil en gratis prøvetur hos forhandleren med det samme. Så er du sikker på, at din brugte Audi A4 matcher dine ønsker og behov. Med vores individuelt tilpassede finansieringsløsninger kan du købe netop den bil, du ønsker dig, og samtidig tage hensyn til din personlige økonomi.