Køb en brugt Audi A3

Audi A3 er en mellemstor bil i et stilrent design med skarpe linjer. Den klassiske Audi A3 har to døre og kan fås som enten Hatchback eller Cabriolet. Hvis du har et lidt større pladsbehov, kan du i stedet vælge femdørs-udgaven, der kan fås som enten en elegant Limousine eller en sportslig Sportsback. Audi A3 kan fås med for- eller firehjulstræk og med et bredt udvalg af benzin- eller dieselmotorer.

Audi Approved :plus er din garanti for, at du køber brugt Audi A3 i topklasse. Alle biler er gennemtjekket – køreteknisk, elektronisk og visuelt – ned til den mindste detalje af vores autoriserede Audi-mekanikere.

Her er dine 25 drømmebiler

2021

52.000 km.

354.900 kr.

2019

43.000 km.

279.900 kr.

En køreoplevelse i særklasse

Audi A3 er bygget efter Audis banebrydende traditioner, og derfor kan du se frem til en køreoplevelse i særklasse. Audi A3 har en fast styring, et god vejgreb, en høj kørekomfort og en luksuriøs og lydløs kabine. Tilsæt dertil en god og brændstoføkonomisk motor med et lavt brændstofforbrug – så har du den perfekte bil til familien eller til hverdagen som pendler.

Sikkerheden i bilen er maksimal (5/5 NCAP stjerner), og udvalget af sikkerheds- og ekstraudstyr er stort. Audi Approved :plus giver dig mulighed for at få monteret originalt ekstraudstyr på bilen, så du kan få en brugt Audi A3, der opfylder nøjagtigt dine drømme og behov.

 

Mere bil for pengene med Audi Approved :plus

Ved at købe en brugt Audi A3 gennem Audi Approved :plus opnår du en lang række fordele. Alle biler inkluderer to års garanti (op til 40.000 km), så du er sikret mod ekstraudgifter, i fald der sker noget med bilens gearkasse, styretøj, motor, ophæng eller forhjulslejer. Hvis din bil har behov for en længerevarende reparation, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, indtil din Audi A3 igen er køreklar.

Audi Approved :plus giver dig garanti for en brugt Audi A3 uden skjulte fejl og mangler. Alle biler bliver tjekket og efterset hos et autoriseret Audi-værksted, før de sættes til salg her på hjemmesiden. Ved eftersynet bliver eventuelle uoriginale dele på bilen udskiftet med originale Audi-dele, så du ikke behøver at bekymre dig om bilens sikkerhed, kvalitet og originalitet. Bilens servicehistorik bliver verificeret, så vi er sikre på, at bilen er blevet vedligeholdt i henhold til fabrikkens retningslinjer, og endelig bliver bilens software opdateret til nyeste version (dog ikke navigationsudstyret). Med Audi Approved :plus får du således en brugt Audi A3 i topklasse.

Du er altid velkommen hos Audi til en gratis og uforpligtende prøvetur. På den måde kan du være helt sikker på, at du kommer hjem med netop din drømmebil. Vi tilbyder individuelt tilpassede finansieringsløsninger til alle vores Audi Approved :plus-kunder – hør mere herom, når vi byder dig velkommen hos din lokale Audi-forhandler.