Køb en brugt Audi A1

Audi A1 er en kompakt hverdagsbil, der forener sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design. Bilen er den mindste – og samtidig også den billigste – model fra Audi, og den er derfor det oplagte valg som praktisk bybil eller som familiens bil nummer to. Under motorhjelmen er Audi A1 udstyret med en vaks og brændstoføkonomisk turbomotor, der kan fås i enten en benzin- eller dieseludgave.

Med Audi Approved :plus får du en brugt Audi A1 i topform. Bilen er efterset af vores autoriserede Audi-mekanikere, så du kan være sikker på, at den ikke har skjulte fejl og mangler.

Her er dine 2 drømmebiler

En stor oplevelse i en lille bil

Audi A1 er en lille bil, men oplevelsen er stor, og sikkerheden er maksimal (5/5 NCAP stjerner). Fremdriften leveres af en turboladet TFSI- eller TDI-motor. Resultatet er en fremragende effektivitet og en hurtig og lydsvag acceleration. Audi A1 er utrolig brændstoføkonomien, og ejerafgiften er som følge heraf meget lav.

Den høje kørekomfort, den effektive turbomotor, den faste undervogn og det stabile vejgreb sikrer en god og sjov køreoplevelse. På trods af bilens størrelse er der god plads i kabinen, og bagagerummet på 270 liter kan øges til hele 920 liter, hvis splitbagsædet lægges ned. Når du køber en brugt Audi A1 gennem Audi Approved :plus, kan vi montere originalt ekstraudstyr på bilen, så den opfylder nøjagtigt dine behov.

 

Oplev fordelene ved Audi Approved :plus

Audi Approved :plus giver dig en lang række fordele med i købet, når du køber en brugt Audi A1. Alle brugte biler i Audi Approved :plus har været igennem et professionelt eftersyn hos et autoriseret Audi-værksted, hvor bilernes indre og ydre er gennemgået og om nødvendigt udbedret. Vi garanterer således, at din brugte Audi A1 er i god og køreklar stand, at den udelukkende indeholder originale Audi-dele, og at den er blevet vedligeholdt nøjagtigt efter fabrikkens foreskrifter. I forbindelse med gennemsynet bliver bilens software desuden opdateret (gælder dog ikke navigationsudstyret).

På baggrund af ovenstående tør vi godt garantere, at din bil holder mange år ud i fremtiden, og at du ikke behøver bekymre dig, mens du kører. Skulle der alligevel opstå uforudsete problemer med bilens gearkasse, styretøj, motor, ophæng eller forhjulslejer, dækker vores to års garanti (op til 40.000 km). Hvis ikke vi kan gøre din Audi køreklar inden for 24 timer, giver vi dig naturligvis en gratis lånebil.

Find den brugte Audi A1, der matcher dine drømme og behov, herover, og bestil en gratis prøvetur hos din lokale Audi-forhandler med det samme. Vi tilbyder alle vores Audi Approved :plus-kunder en fordelagtig finansiering med fast eller variabel rente og en løbetid på helt op til 96 måneder. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Audi!