Audi privatleasing

Når du vil eje vejen

- ikke bilen

Audi privatleasing fra 2.700 kr./md. - Audi A3 fra 2.850 kr./md.

Beregn A3 priser Læs mere om leasing

Er privatleasing noget for dig?

Hos Audi mener vi, at leasing er vejen til større bilglæde, fordi du binder færre penge og bekymringer i dit bilvalg. Mod en fast månedlig betaling slipper du helt for at tænke på værkstedsregninger, værditab og finansiering, så du kan koncentrere dig om at nyde din nye bil.

Gå på opdagelse i vores leasingunivers hvor du kan se mere om alle vores modeller og beregne priser på din drømmebil med ungangspunkt i ønskede motorisering og ekstraudstyr.

Audi privatleasing

Fabriksny bil hvert 3. år

Vores privatleasingaftaler løber som udgangspunkt over 36 måneder, og det er derfor muligt at skifte til en fabriksny bil minimum hver 3. år.

Ingen værkstedsregninger

Med en privatleasingaftale slipper du for uforudsete udgifter i forbindelse med service og en lang række andre værkstedbesøg, som er dækket af din leasingaftale.

Uvildigt tjek ved tilbagelevering

Ved tilbagelevering gennemgås din bil af FDM, eller en anden uvildig tredjepart, efter en standardiseret metode. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen.

Fleksibel opsigelse

Du har mulighed for at opsige din privatleasingaftale efter 11 måneder. Du har en måneds opsigelse og kan derfor vælge en ny bil efter bare 12 måneder.

Læs mere

Du bestiller din bil

På baggrund af dine beregninger og ønsker bestiller vi din leasingbil og du underskriver leasingkontrakten.

Dag 1

Du får nøglerne

Du får nøglerne til din fabriksnye Audi og din Audi forhandler giver dig en grundig gennemgang af bilen ved udlevering.

ca. 10-16 uger afhængigt af model

Servicetjek og olieskift

Når din bil skal til service, bestiller du tid hos din Audi forhandler. Serviceomkostningerne er dækket igennem din leasingaftale. Erstatningsbil ved ordinært service er inkluderet i vores privatleasingaftaler.

Service: 24 måneder efter udlevering eller ved 30.000 km., Olieskift: Op til 30.000 km. eller op til 24 måneder.

Påmindelse om tilbagelevering

Vi sender dig en påmindelse om, at du skal bestille en tilbageleverings gennemgang og evt. bestille en ny leasingbil, hvis du ønsker det.

3 måneder før leasingaftalens udløb

Tilbagelevering

Ved tilbagelevering gennemgås bilen af FDM eller en anden uvildig tredjepart. Du er nu klar til at få udleveret din næste bil.

36 måneder