Kære Audi-ejere,

Vi har fået lov til at anvende data fra det Danske Centralregister for motorkøretøjer, og alle ejere af de berørte biler har derfor modtaget et informationsbrev med posten i uge 11 eller 12. Brevet er blevet udsendt via SKAT.

Hvis du mener, at din bil er berørt, men ikke har modtaget noget brev fra os, er du meget velkommen til at kontakte os alle hverdage mellem kl. 9-16 på vores Audi diesel hotline på tlf. 43 28 83 60 eller hele døgnet på mail kundeservice@smc.dk.

I Danmark er det i alt cirka 14.500 biler fra Audi, der skal have en opdatering og vi vil indkalde bilerne individuelt løbende. Vores mål er, at alle softwareversioner skal være frigivet inden udgangen af 2016.

Hvis du er berørt som bilejer, kontakter vi dig igen direkte via brev, når det er blevet tid til, at netop din bil skal opdateres. Indtil du modtager ovennævnte brev, behøver du ikke at foretage dig yderligere i denne sag, og vi vil gerne understege, at din berørte bil teknisk set er sikker at køre i.

Alle berørte kunder vil modtage besked per brev , da denne type indkaldelse desværre ikke kan ske via elektronisk post . Der bliver udsendt et brev per bil, så har du flere biler, vil du altså modtage flere breve.

Dette er, hvad der skal gøres:

TDI-motorer på 1.6 liter:
Der vil på denne motortype blive udført en softwareopdatering af motorstyreenheden. Samtidig vil der blive monteret et plastikrør i indsugningen til stabilisering af luftstrømmen og det vil optimere forbrændingen i motoren. Det samlede tidsforbrug til de tekniske tiltag vil være op til 1 time.

TDI-motorer på 2.0 liter:
De berørte motorer vil få en softwareopdatering. Det samlede tidsforbrug til de tekniske tiltag vil udgøre ca. en halv time.