En ægte karakter - Audi Q2

Audi Q2 er ny. Helt ny. Faktisk så ny, at det ikke er lykkedes os, at finde en kategori til den. Er den en SUV? En coupé? En bil til byen eller til landet? Til arbejde eller fritid? Vi véd det ikke, og måske er det fordi Audi Q2 er til det hele. På stenbroen snor den sig hjemmevant, ude i naturen opfører den sig som indfødt og på motorvejen æder den kilometer efter kilometer som en potent coupé.

Grib muligheden for at få en helt ny køreoplevelse.

Se Q2 prisliste

Find din nærmeste Audi forhandler

Beregn privatleasingpriser på Audi Q2

Motorer

Audi tilbyder et udvalg af seks forskellige motorer til Q2: tre TFSI- og tre TDI-motorer med en ydelse på mellem 116 hk og 190 hk. Motorprogrammet følger princippet om rightsizing. Det handler om at finde den perfekt balance mellem bilklassen, motorens slagvolumen, ydelsen, drejningsmomentet og effektiviteten under dagligdagens forhold. Slagvolumenen i motorerne til Q2 rækker fra 1.0 til 2.0l.

Det permanente quattro-firehjulstræk er standard på de 2 stærkeste motorer. Kunderne kan også vælge quattro til 2.0 TDI med 150 hk – en attraktiv indstigning til quattro-universet.

Audi drive select

Audi drive select-systemet (ekstraudstyr) giver føreren valget mellem fire forskellige indstillinger der tilføjes individuelt: auto, comfort, dynamic og efficiency,
Audi drive select har indflydelse på bilens systemer; eksempelvis har det indflydelse på styretøjet og gearskiftekarakteristikken samt på den adaptive støddæmperregulering, der fås som ekstraudstyr. Q2 er også velegnet til offroadbetingelser med ESC Offroad-indstillingen og frihøjden på 20 cm.

Individualisering

I den udførligt forarbejdede kabine har kunderne også mange muligheder for at udtrykke deres personlige stil. Der kan vælges farver som gul, orange, rød og hvid til dekorindlæggene og forskellige elementer på sæderne. Dekorindlæggende fås også i børstet aluminium eller i lysgrafik som en del af ambiente belysningspakken. Udvalget af sædeindtræk rækker fra førsteklasses stoftyper til læder af typen Feinnappa.

Om natten gør ambiente-belysningspakken kabinen ekstra attraktiv. De skulpturelt udformede dekorindlæg oplyses forrest på instrumentpanelet og kabinens knæ-pads af et homogent lys ved hjælp af LED-lysstriber. Der kan vælges mellem ti forskellige farver.

Infotainment og Audi virtual cockpit

Betjeningen i Q2 er nem og ergonomisk som i alle Audi modeller. MMI-skærmen er som standard placeret højt på instrumentpanelet. Dens størrelse afhænger af det bestilte infotainmentsystem. Dens funktioner styres med en dreje-/trykkontakt og to knapper på midtertunnellen. Førerassistentsystemerne til Q2 kommer direkte fra luksusklassen.

Et andet højdepunkt er Audi virtual cockpit, der på en 12,3"-skærm viser meget detaljerede, brillante grafikker og har to forskellige visninger: Den ene har fokus på omdrejningstælleren og speedometeret, og den anden fremhæver infotainment- og/eller navigationsdataene. Ud over Audi virtual cockpit og topinfotainmentsystemet har en tredje teknologi fra luksusklassen også fundet vej til kabinen – head-up-displayet. Det projicerer vigtige informationer op på et glaspanel direkte i førerens synsfelt. Disse informationer kan omfatte navigationsdata, bilens hastighed og advarsler.

Kontakt din forhandler

Ring på 70701025 eller find din foretrukne forhandler her:

Audi Amager

Englandsvej 437 - 2770 Kastrup
amager.audi.dk

Audi Fredericia
Kongens Kvarter 32 - 7000 Fredericia
fredericia.audi.dk 

Audi Gladsaxe
Turbinevej 1 - 2860 Søborg
gladsaxe.audi.dk

Audi Holbæk
Bilbyen 1 - 4300 Holbæk
holbaek.audi.dk

 

 

 

Audi Hørsholm
Kokkedal Industripark 6 - 2980 Kokkedal
hoersholm.audi.dk

Audi Odense
Middelfartvej 50 - 5200 Odense V
odense.audi.dk

Audi Aalborg
Ny Kærvej 47 - 9000 Aalborg
aalborg.audi.dk

Audi Aarhus
Grenåvej 347 - 8240 Risskov
aarhus.audi.dk

* Audi Q2 1.6 TDI 116 HK: 319.167 kr. ekskl. lev. omk. 3.880 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 22,7 km/l. CO2: 114 g/km.
Privatleasing: 3.750 kr./md. inkl. moms, etableringsomk., serviceaftale samt lev. omk. ekskl. halvårlig grøn ejerafgift 1.450 kr. Mulighed for tilkøb af forsikring og dækaftale. Kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Engangsydelse 25.000 kr. Løbetid: 36 mdr. 15.000 km/år. Samlet omk. i perioden: 160.000 kr. Finansiering tilbydes af Audi Finans A/S v/Nordania Finans A/S.
** Audi Q2 1,0 TFSI 116 hk: 312.025 kr. ekskl. lev. omk. 3.880 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 19,6 km/l. CO2: 117 g/km. Halvårlig grøn ejerafgift 600 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr.