Audi Q3 firmabil

Forretning og friluftsliv - beskatningspris fra 312.806,-*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Med businesspakken bliver du godt kørende

Businesspakken indeholder funktioner, der sikrer den ultimative køreglæde for både fører og passagerer. Pakken indeholder fuldautomatisk 2-zoners klimanlæg samt Bluetooth forbindelse med audiostreaming.  Føreren kan for komfort nyde godt af midterarmlæn og sædevarme, 4-eget læderfunktionsrat, førerinformationssystem, lys- og regnsensor samt akustisk forrude, der dæmper støjgener udenfor bilen.

*I sport er multifunktionsrattet 3-eget.

Pris: 12.267 kr.
Værdi: op til 41.675 kr.

Forbindelser der er i orden

Med Connectivity pakken bliver teknologi til den rene leg. Pakken indeholder forberedelse til navigation, der muliggør eventuel eftermontering af navigationssoftware. Desuden får du Audi music interface, der forbinder musiktjenester på din mobiltelefon til bilen.


 
Pris: 6.412 kr.
Værdi: 12.370 kr.

Overlad lyset til fjernlysassistenten

Når du kører ad krogede landeveje om aftenen og natten kan modkørende bilister komme uventet. Overlad bekymringerne til fjernlysassistenten, der automatisk regulerer nær- og fjernlys i mørke.
Pris: 2.920 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Praktisk både i byen og på landet

Selvom Audi Q3 er en af de mindre Audi SUV modeller, er det rig på plads og muligheder. Den giver dig overblikket, uanset om du er mest til offroad eller bykørsel. Hvis du godt kan lide at kigge over de andre bilister, så er Audi Q3 en oplagt mulighed til dig. Overblikket er selvfølgelig ikke den eneste fordel, for du får også en bil, hvor køredynamik og køreglæde er i højsædet.

Pladsen er god både på bagsædet og i bagagerummet, der kan rumme hele 460 liter. Rent brændstoføkonomisk skiller Audi Q3 sig væsentligt ud som en SUV, for i Audi Q3 2.0 TDI med 150 hk kan du køre 23,8 km/l og alligevel accelerere fra 0-100 km/t på 9,6 sekunder.

*Q3 Limited Edition 1,4 TFSI CoD ultra 150 hk: Beskatningsgrundlag fra 312.806 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 18,2 km/l. CO2: 127 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A