Audi A6 firmabil

Firma- og familieekspressen - beskatningspris fra 443.790,-*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Prestigefyldt pakkeløsning

Denne pakke er til dig, der bare vil nyde. Med opvarmelige og el-drevne sidespejle, parkeringshjælp for og bag samt elektrisk bagagerumsklap, sikrer du dig nemlig en forførende køreoplevelse, hvér gang. Desuden er det 4-zoners klimaanlæg, der medfølger i denne pakke, medvirkende til ultimativ komfort for alle bilens passagerer.





Pris: 10.492 kr.
Værdi: 35.000 kr.

Navigationspakke plus 

Når du vil let og ubesværet gennem trafikken, er denne pakke ideel. Med 3D MMI-navigation vist på 8” skærm, førerinformationssystem i farve og Audi music interface er du sikret underholdning og pålidelig vejvisning, uanset hvor dagen bringer dig.






Pris: 10.800 kr.
Værdi: 35.000 kr.

Din private assistent på køreturen

Audi Assistentpakken, der inkluderer Audi pre sense plus – er din trofaste ven på vejen. Audi pre sense plus registrerer farlige situationer på vejen, og forbereder bilen på en eventuel ulykke ved bl.a. at stramme passagerens sikkerhedssele. Med Audi active lane assist, Audi side assist og adaptiv fartpilot inkl. Stop & Go-funktion, er du godt dækket ind med systemer, der er skabt til at assistere dig til den mest sikre og komfortable køreoplevelse.

*Denne pakke kræver S-tronic, Prestigepakke samt Navigation plus.

Pris: 28.465 kr.
Værdi: 35.000 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Den perfekte work-life balance

Når du bruger bilen til både familie- og arbejdsliv, kræver det fleksibilitet. Det præsentable ydre skal måske kombineres med en praktisk familiebil, hvor der er plads til tre børn og udstyr til kitesurfing, ridning og dansefinalen på lørdag.

Det kan være lidt af en udfordring at få det hele til at gå op, men den eksklusive Audi A6 kan måske hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem travle hverdage og aktive weekender. Med en lang liste af ekstraudstyr kan du skræddersy den på tusindvis af måder, så den passer præcis til dig og din familie.

*A6 Limousine 1,8 TFSI 190 hk S tronic: Beskatningsgrundlag fra 443.910 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 17,5 km/l. CO2: 133 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: B