Audi A5 firmabil

Forretning og feinschmeckeri - beskatningspris fra 411.550,-*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Mange af de udstyrsløsninger, der gør din rullende arbejdsplads endnu mere behagelig, tryg og effektiv kan ikke eftermonteres, men skal bestilles fra fabrikken. Derfor er det vigtigt at vælge det ønskede udstyr til din nye Audi, inden du underskriver leasingaftalen.

Her får du lidt inspiration og information om nogle af de mange muligheder, du har. Der er mange flere at vælge imellem. Besøg din Audi forhandler og oplev hele udstyrslisten - her er de lokale firmabilsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få præcis det udstyr, du har brug for, så du endnu mere glad for din nye firmabil.

Med businesspakken bliver du godt kørende

Med businesspakken får du Connectivitypakken som omfatter forberedelse til navigation, Audi music interface samt smartphone interface, der sikrer håndfri adgang til musik og udvalgte apps fra din mobiltelefon. Komfortmidterarmlænet giver dig en endnu bedre siddeposition bag rattet. Desuden indeholder pakken også Audi sound system, parkeringssensor bag og med dieselmotorer vil pakken yderligere indeholde den større adblue-tank på hele 24 liter.


Pris: 18.707 kr. 
Værdi: 39.538 kr.

Tilfør lidt ekstra med Navigationspakke plus

Med Navigationspakke plus får du MMI Navigation plus samt Audi Connect, inkl. 3 års gratis tjenester, der tilbyder et hav af underholdningsfunktioner, som giver et helt nyt niveau af komfort og køreglæde. Med Navigationspakke plus får du desuden førerinformationssystem i farve og multifunktionslæderrat plus.

*For at tilkøbe Navigationspakke plus er Businesspakken påkrævet, her frafalder indholdet af Connectivitypakken.

Pris: 18.452 kr.
Værdi op til 64.513 kr.

Se og bliv set med lyspakken

Lyspakken indeholder de populære LED-forlygter, som skaber synlighed med sit unikke udseende, både nat og dag. Pakken indeholder ydermere belysningspakke i kabinen og fjernlysassistent, der tager over ved natkørsel så du ikke skal bekymre dig om at blænde modkørende trafikanter.
Pris: 19.990 kr.
Værdi: 34.558 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt.

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Den nye Audi A5

7 år efter lanceringen af A5 Sportback kommer den nye model nu på gaden. Audi A5 Sportback kombinerer et elegant og emotionelt design med stor funktionalitet og masser af komfort i kabinen. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Derudover er anden generation af modellen udstyret med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative førerassistentsystemer.

*A5 Sportback 1,4 TFSI 150 hk S tronic: Beskatningsgrundlag fra 411.550 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 18,5 km/l. CO2: 124 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A