Audi A3 firmabil

Forretning og store fornøjelser - beskatningspris fra 247.311,-*

Vælg det rigtige udstyr fra starten - det bliver du glad for

Det er vigtigt fra starten at vælge det rigtige udstyr til din firmabil, da langt de fleste udstyrsløsninger, som gør dit kørende kontor langt mere behagelig, ikke kan eftermonteres. 

Vi har her samlet lidt inspiration til de tilkøbsmuligheder du har, når du vælger en Audi som din næste firmabil. Men mulighederne er mange, og vores firmabilsrådgivere står klar til hjælpe dig med valget af det rette udstyr til din næste firmabil.

Komfort, der passer til alle

Komfortpakken giver dig og dine passagerer en behagelig køretur – uanset vind og vejr. Med komfortmidterarmlæn og varme i forsæderne, er fører og forsædepassager sikret en komfortabel rejse og parkeringssensoren bag bilen yder ultimativ støtte ved parkeringer, selv under de vanskeligste parkeringsforhold. Desuden kommer pakken med lys- og regnsensor. I A3 Cabriolet, vil varme i forsæderne erstattes med den bekvemmelige akustiske kaleche, der sørger for en behagelig og lyddæmpet fornøjelse.

Pris: 7.080 kr. (Cabriolet 6.487 kr.)
Værdi: op til 23.135 kr. (Cabriolet 21.213 kr.)

Med Businesspakken er du godt kørende 

En pakke, der byder på lidt af hvert. Pakken indeholder Connectivitypakken, der sikrer dig forberedelse til navigation, samt Audi music interface og Audi smartphone interface, der giver håndfri adgang til nogle af dine yndlingsapps fra din mobiltelefon. Med automatisk nedblændeligt bakspejl, multifunktionslæderrat og førerinfo, er du garanteret en behagelig køretur. *Ved køb af Businesspakken, kræves Komfortpakken.


Pris: 8.620 kr.
Værdi: 35.628 kr.

Kulør til din hverdag           

Med førerinformation i farve sættes der kulør på din køreoplevelse, som med et display i farve straks bliver mere levende. 

 

 

 

Pris: 3.227 kr.

Sådan kommer du videre

Du har nu haft mulighed for at læse lidt om vores udvalg af modeller og vores mest populære udstyrspakker. Men intet af dette kan opveje muligheden for at opleve vores biler helt tæt på. Vi vil derfor anbefale dig, at besøge en af vores 8 forhandlere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores firmabilsrådgivere direkte eller blot kigge forbi, når det passer dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste firmabil.

 

Mød vores firmabilsrådgivere og få svar på alt

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores firmabilsrådgivere klar med hjælp. De er eksperter i Audi og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov og bygge præcis den bil, du ønsker. De kan også oplyse priser og beskatningsgrundlag, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Audi virtual cockpit

I Audi A3 kan du som ekstraudstyr vælge det avancerede Audi virtual cockpit, som du kan tilpasse efter behov. Med den 100% digitale instrumentering sker det hele lige foran dig, så du altid har det store overblik på den knivskarpe 12,3” store farveskærm.

Du kan vælge mellem to visninger, hvor den klassiske har speedometer og omdrejningstæller i front, mens navigation, din opkaldsliste eller din playliste kører i baggrunden. Med et enkelt tryk skifter det hele rundt, så infotainmentdelen kommer i front.

*A3 Sportback 1,0 TFSI 116 hk: Beskatningsgrundlag fra 247.311 kr. inkl. lev. omk.: 3.980 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 22,2 km/l. CO2: 104 g/km. Skattegrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Energimærke: A+